Ребека Ролсон- Нетна стойност, Биография, Възраст, Запознанства, Височина, Кариера

Ребека Ролсон е известен шведско-американски организатор на събития, модел, търговски представител, влиятелен човек в социалните медии и предприемач със седалище в Стокхолм, Швеция. Ребека е добре известна като приятелката на Дейвид Пастрак. Дейвид, както всички знаят, е професионален играч на хокей на лед за Бостън Бруинс от Националната хокейна лига (NHL).

От друга страна, неговата партньорка Ребека Ролсон е професионален организатор на събития и търговски представител. Работила е като организатор на събития за компании като Together Event, Pure Nightclub, People Partner Sweden и други. Освен това е работила като търговски представител и хостеса за Svenska Dagbladet и Säljfokus Nordic AB.

В момента тя живее в Бостън, Масачузетс с партньора си. Според най-новите доклади, новороденото момченце на Ребека и Дейвид Виго Рол Пастрак е починало шест дни след раждането. Дейвид Пастрак сподели новината за смъртта на сина си в профила си в Instagram. Научете повече за Rebecca Rohlsson Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Приятелка, Запознанства, Височина, КариераБързи факти

Пълно истинско име Ребека Ролсон.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Организатор на събития, мениджър продажби и предприемач.
Дата на раждане хиляда деветстотин деветдесет и пет.
Място на раждане Стокхолм, Швеция.
Сегашен адрес Бостън, Масачузетс, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Атлетическа гимнастика.
KTH Кралски технологичен институт.
Нетна стойност милиона – милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Шведско-американски.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия Кристиян.

Биография на Ребека Ролсон

Ребека Ролсон , приятелката на Дейвид Пастрак, ражда родителите си в Стокхолм, Швеция през 1995 г. Ролсон е отгледана в християнски дом. Тя не разкрива точната си рождена дата.

Ребека Ролсон е на 26 години, според източници (към 2021 г.). Ребека е родена в Стокхолм и е израснала там. Ролсон е получила дипломата си за гимназия от Atleticagymnasiet в Стокхолм, според нейния профил в LinkedIn.

След това тя се записва в KTH Royal Institute of Technology за по-нататъшно обучение. По-късно Ребека започва работа като организатор на събития. Била е и хостеса и мениджър продажби.

Ребека Ролсон е от чисто бял кавказки етнос, според източници. Тя се придържа към християнската вяра. Въпреки това няма информация за членовете на семейството на Ребека.

Бащата на Ребека е бизнесмен, а майка й е домакиня, според източници. Ребека Ролсон е израснала в Стокхолм, Швеция, със своите братя и сестри и братовчеди.

  Ребека Ролсон

Ребека Ролсон (Източник: Twitter)

кариера

Ребека Ролсон започва кариерата си като хостеса и продавач в Svenska Dagbladet, според нейния профил в LinkedIn. Тя работи там шест месеца, преди да напусне. След това работи като търговски представител за Säljfokus Nordic AB. Освен това тя е работила като резерватор на клиенти в Exceed Sverige.

В крайна сметка тя започва работа като организатор на събития. Първата й работа беше като асистент по събития в People Partner Sweden. След това тя участва в събитието Together. Ребека Ролсон е постоянен партньор в Together Event от юли 2014 г.

Нетната стойност на Ребека Ролсън 2022 г

Колко е нетната стойност на Ребека Ролсон? Тя също така организира редица партита в стокхолмския нощен клуб Pure. Според източници тя изкарва добре с професията си. Нетното състояние на Ребека Ролсон се оценява на 2-3 милиона долара към 2022 г.

Ребека Ролсон Гадже и срещи

С кого се среща Ребека Ролсон? Ребека Ролсон е добре известна в страната като приятелката на Давид Пастрак. Според публикацията на Дейвид в Instagram, те се срещат от 2018 г.

Нека ви кажа, че Дейвид Пастрак е известен играч на хокей на лед, който в момента играе за Бостън Бруинс. Ребека и Дейвид също са се появявали няколко пъти. Ребека пък не разкрива никаква информация за предишните си връзки или любовен живот.

Пастрак и Ребека обявиха, че очакват дете заедно през януари 2021 г., според източници. Ребека Ролсон роди сина си Виго Рол Пастрнак на 17 юни 2021 г.

Според източниците синът им е починал шест дни по-късно, на 23 юни 2021 г. Въпреки това причината за смъртта на сина й все още не е разкрита. Дейвид Пастрак обяви смъртта на сина си в официалния си акаунт в Instagram на 28 юни 2021 г.

Факти

  • Ребека Ролсон също е работила като продавачка и управител на магазин в Belle Shoe, според източници.
  • Не само това, но тя също е работила като продавачка в Nordic Company.
  • Нейният личен акаунт в Instagram има повече от 21 хиляди последователи (към юни 2021 г.).
  • Тя също така е домакин на редица кралски партита и семинари.
  • Като професионален организатор на събития, тя има много връзки с известни хора.
  • Ребека Ролсон е ентусиаст на пътешествията, която обича да изследва хълмисти терени с партньора си Дейвид Пастрак.

Популярни Публикации