Джон Скарс - възраст, биография, приятелка, нетно състояние, височина, тегло, кариера

Джон Скарс е американски YouTuber, който стана известен, като се фокусира върху новини и драма около други фигури в социалните медии. Джон Скарс спечели повече зрители най-вече чрез обсъждане на истории на други потребители на YouTube. Разгледайте повече за Wiki на Джон Скарс, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, Twitter, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Джон Скарс
Дата на раждане: 21 юли 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда, геймър
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Тегло: N/A
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Братя и сестри една сестра
Twitter Джон Скарс Twitter
Youtube Джон Скарс Youtube
Instagram Джон Скарс Instagram
IMDB Джон Скарс IMDB
Марки N/A
Хоби Пътуване, кънки

Джон Скарс Биография, възраст, семейство

Джон Скарс е роден на 21 юли 1997 г , в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Сега той е на 24 години и е роден под зодия Рак. Той има племенница, но самоличността й е неизвестна. На 4 юли 2018 г. баща му почина. Няма други налични подробности за семейната му история. Освен това Джон не е разкрил никакви подробности за образователния си път.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Джон Скарс? Джон е висок 6 фута и 2 инча. Той също така спортува фланелени горнища. Във видео той обясни, че прави това, защото е с наднормено тегло. По-рядко го виждаха да носи фланели, след като отслабна. Той обаче не е направил официално телесното си тегло. Освен това Джон има сини очи и светлокафява коса.  Джон Скарс

Джон Скарс по време на стрийминг Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Основната му страница в YouTube, озаглавена „Scarce“, има над 3,09 милиона зрители. Вторият му сайт, „Scarce 2“, има около 22,7 хиляди зрители. По същия начин третият му сайт, „Scarce News“, има над 40,7 хиляди абонати. Сайтът на Джон в Instagram има около 51 000 фенове. По същия начин неговият Twitter има над 993.1K фенове.

Джон Скарс Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Джон Скарс? Джон е известен YouTuber от Съединените щати. Трябваше да направи много пари в хода на кариерата си. Въпреки това, смята се, че нетната му стойност е между милион – милиона от 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джон Скарс започва да играе „Call of Duty“ и бързо се издига до известност като професионален артист на трикове. На 25 януари 2012 г. той стартира своя YouTube канал „GoScarce“ и започна да качва видеоклипове за игри като „MW2 Commentary: 2 Sick Clips! (УДИВИТЕЛНО)“ и „Minecraft LIVE: Епизод 1 – Vepu може Minecraft Trickshot.“ Приносът му беше похвален и той бързо се оказа член на „отряда на Call of Duty „Strictly Business“. Той също така се присъедини към други игрови кланове, като напр. „AE7“ и „Подчини“.

Нарастващата му слава го принуди да стане по-изобретателен и той започна да продуцира новинарски видеоклипове. Войната между прословутия YouTuber Keemstar и клана „Call of Duty „FaZe“ беше един от първите новини, които станаха вирусни. Тъй като каналът на Keemstar също беше насочен към драмата, това ще предизвика съперничество между двамата YouTubers. Накрая през 2015 г. той беше приет в клана „FaZe“. Това беше само началото, тъй като той стана глава на най-големия COD клан, „Red“, заедно със своите съотборници от „FaZe“.

Неговите спорни новинарски репортажи, от друга страна, го поставиха в гореща вода не само с членовете на клана му, но и с Keemstar. Поради враждебната преса той трябваше да изостави общностите и да посвети повече от времето си на създаване на новинарски материали.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Джон Скарс? Що се отнася до личния му живот, той все още е необвързан. Той никога не е целувал открито никого. Той обаче може да чака подходящия момент и подходящия човек, за да влезе във връзка. Освен това в момента той се концентрира върху професията си и усъвършенства способностите си. В момента той е отседнал с котката си.

Факти

  • Джон Скарс е американски YouTuber, който стана известен, като се фокусира върху новини и драма около други фигури в социалните медии.
  • Джон Скарс спечели повече зрители най-вече чрез обсъждане на истории на други потребители на YouTube.
  • Нарастващата му слава го принуди да стане по-изобретателен и той започна да продуцира новинарски видеоклипове.
  • Войната между прословутия YouTuber Keemstar и клана „Call of Duty „FaZe“ беше един от първите новини, които станаха вирусни.
  • Тъй като каналът на Keemstar също беше насочен към драмата, това ще предизвика съперничество между двамата YouTubers.

Популярни Публикации