Алфи Алън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Евън Алън е известен английски актьор. Той е най-известен с ролята си на Теон Грейджой в телевизионния сериал на HBO Game of Thrones, който се излъчва от 2011 г. до 2019 г. Той спечели международно внимание и беше номиниран за награда Emmy в Primetime през 2019 г. за ролята си в Game of Thrones. Алън е известен и с ролята си на Йосиф Тарасов във филма 'Джон Уик'. Научете повече за биографията на Алфи Алън, възрастта, височината, нетната стойност, кариерата

Бързи факти

Истинско име Алфи Евън Алън
Псевдоним Алфи
Известен като актьор
Възраст 33-годишен
рожден ден 11 септември 1986 г
Родно място Хамърсмит, Лондон, Англия
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Бяло
Националност британски
Религия католик
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 67 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите зелено
Цвят на косата червен
Номер на обувка 8
Приятелка/запознанства Али Парц
Съпруг N/A
Нетна стойност 45 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Кой е Алфи Алън?

Алфи Алън е роден в Хамърсмит, Лондон, Англия на 11 септември 1986 г. В момента той е на 33 години. Неговият астрологичен знак е Дева. Той е син на майка на филмов продуцент, Алисън Оуен, и баща на актьор, Кийт Алън.
Той има по-голяма сестра на певица на име Лили Алън. Тя има песен, посветена на него в дебютния си музикален албум, озаглавен Добре, все пак, който обсъжда неговия мързел. Освен това чичо му е актьорът Кевин Алън и той е трети братовчед на Сам Смит.

Детство на Алфи Алън

Алън посещава Windlesham House School в Съсекс и Embley Park School в Ромзи. След дипломирането си той се записва в колежа Сейнт Джон в Портсмут. Той също така учи A-levels в Hampstead Fine Arts College. Работил е като портиер в кухня, преди да стане актьор.Колко висок е Алфи Алън?

Алън е от бялата раса и е от английска националност. Придържа се към римокатолицизма. Алън е висок 5 фута 9 инча (1,75 м) и тежи около 67 кг (148 паунда). Освен това косата му е червена, а очите му зелени.

Височината на Алфи Алън (Източник: Instagram)

Коя е съпругата на Алфи Алън?

Алън имаше връзка с актрисата Джейми Уинстън от 2007 г., а двойката обяви годежа си през 2008 г., но беше отложен през 2010 г. Двойката се помири през 2013 г., но се разведе през 2014 г. Говореше се, че той започва да се среща с Йона Елизабет след Джейми. През 2016 г. се говореше, че той се среща с актрисата Сай Бенет, след като бяха видени да се държат за ръце по улиците на Свети Валентин.

През 2017 г. Алфи започва да се среща с Али Тейлз, диджей, музикант и модел. Двойката е родител на дете. Те обявиха раждането на дъщеря си в Instagram през октомври 2018 г. През 2019 г. двойката успява да поддържа връзката си.

Как Алфи Алън преследва кариерата си?

Алфи Алън започва своята актьорска кариера през 1998 г. с еднократна комедия по Channel 4, наречена You Are Here, която е написана съвместно от Мат Лукас и Дейвид Уилямс. Партнира си на Лора Рамзи, Оуен Уилсън, Мелиса Раух и др. В крайна сметка, през същата година, Алън участва във филма Елизабет със сестра си Лили, който е продуциран от майка му.

През 2011 г. се явява на прослушване за ролята на Джон Сноу, но вместо това е избран за ролята на Теон Грейджой в средновековния фентъзи сериал на HBO Game of Thrones, заедно с Емилия Кларк, Мейзи Уилямс, Натали Дормър, Ричард Мадън, Хана Мъри и други. Освен това Алън продължава да работи във филми през 2010 г., появявайки се в Soulboy, The Kid, Freestyle и Powder. По същия начин той се появява в британския трилър филм Confine през 2012 г. Алън продуцира документален филм от две части за History Channel, озаглавен Football: A Brief History, в който той изследва произхода на футболната асоциация и предлага своята гледна точка за английската игра.

Колко богат е Алфи Алън?

Джонсън води охолен начин на живот. Той е добре известен актьор, който е натрупал състояние, както и слава. В момента Дон има приблизително 45 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации