G Herbo беше прострелян, докато беше на представление в университета Clark в Атланта

Твърди се, че Г Хербо е бил прострелян по време на представление в университета Кларк в Атланта. Рапърът се появи като гост на завръщането на колежа. Във вирусните кадри от събитието може да се чуят изстрели. В момента на сцената свиреше G Herbo. Учениците могат да бъдат чути да бягат, докато човекът, заснемащ видеото, изпуска телефона след огъня. Някой каза на глас, че трябва да седнат. Така че все още няма регистрирани наранявания и е необходима допълнителна информация.

Изстрели прекъснаха концерта на Джи Хербо в университета Кларк.

Твърди се, че куршуми са били стреляни по Джи Хербо, когато той е изпълнявал една от песните си в университета Кларк. Вирусното видео изобразява сътресенията, настъпили в резултат на събитието. Няма допълнителна дума за безопасността на Herbo. Въпреки това, въз основа на липсата на оплаквания, изглежда, че няма ранени членове на публиката. Извършителят все още не е разпознат. По случай завръщането на университета Кларк, Хербо беше помолен да участва на хип-хоп събитие. Студентите обикновено се връщат в кампуса за случая и го използват, за да наваксат със стари приятели. Те също така съветват настоящи студенти и допринасят финансово за институцията.

 Г Хербо

G Herbo наскоро обсъди психичното здраве.

Докато популяризира новия си проект за психично здраве, Survivor’s Remorse, рапърът каза пред TMZ, че всеки е отговорен за собственото си благополучие и трябва да потърси терапия, когато е необходимо.

Той също така каза, че разбира как неговата уязвимост може да бъде от полза за неговите поддръжници, които преминават през подобно преживяване. След като е ходил на консултация в миналото, когато е бил депресиран и е пиел често, той разбира необходимостта да се говори за психично здраве. Добре дошли във Fazoland, Ballin Like I’m Kobe, Strictly 4 My Fans и други микстейпове го превърнаха в име на домакинство. През 2017 г. издава първия си албум Humble Beast. Последният му албум, 25, беше издаден през 2021 г.

 Г Хербо

Празненствата за завръщане у дома на университета Кларк

Президентът Джордж Т. Френч отбеляза след обявяването на събитието, че са щастливи да се завърнат към пълно изживяване при завръщане у дома след епидемията. Той също така добави:

Завръщането у дома е свързано с възпитаници, които се завръщат в своята Алма матер, за да се забавляват, да установят трайни връзки, да насърчат настоящите студенти и да се отдадат на институцията. По време на една вълнуваща седмица на фантастични събития очакваме с нетърпение да почетем нашата история, студенти и възпитаници.

Бяха проведени CAU Homecoming Kick-Off HBCU Gamer Fest и Powder Puff Game, Puma Experience, Homecoming Comedy Show, International Expo и други.

Популярни Публикации