Пейдж Бъчър- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Пейдж Бъчър е известен американски модел и актриса, която се появява на корици на списания и във филми. Известна е и с връзката си с актьора Еди Мърфи. Научете повече за нетната стойност на Пейдж Бъчър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, тегло, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Пейдж Бъчър
Дата на раждане: 10 юни 1979 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: N/A
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Модел и актриса
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Еди Мърфи
Разделям Тайсън Бекфорд
Нетна стойност 40 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-24-35
Родно място Пърт, Австралия
Националност австралийски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия християнството
образование Католически колеж Санта Мария
баща Робърт Бъчър
деца Изи Уна Мърфи
IMDB Пейдж Бъчър IMDB
Седмица Пейдж Бътчър Wiki

Биография на Пейдж Бъчър

Коя е Пейдж Бъчър? Родена е на 10 юни , 1979 , в Пърт, Западна Австралия. От 2022 г. тя е 43 години. Джасинта Пейдж Бъчър е пълното й име. В момента тя живее в Калифорния. Името на баща й е Робърт Бъчър, но името на майка й все още не е разкрито, тъй като тя е моден дизайнер.

Няма информация за нейните братя и сестри. Тя се придържа към християнската религия и е член на християнската религия. Нейният астрологичен знак е Близнаци. По отношение на образованието, тя посещава гимназия в Пърт, преди да завърши католическия колеж Санта Мария.Височина и тегло на Пейдж Бъчър

Колко висока е Пейдж Бъчър? Тя е висока 5 фута 5 инча (1,65 м) и тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя също има добре поддържано тяло с размери на тялото 35-24-35 инча. Освен това тя има прекрасни кафяви очи и руса коса.

  Пейдж Бъчър

Пейдж Бътчър (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Пейдж Бъчър

Тя на практика е родена в модната индустрия, тъй като започва да работи като модел в ранна възраст. Дефилирала е на пистата и е моделирала за различни марки. Освен това, тя също беше представена във видеоклипа за снимане по плуване на Maxim Magazine и DVD Maxim of the Real Swimsuit Vol. През 2005 г. бяха две.

Тя също е актриса, като направи своя филмов дебют във филма Something’s Gotta Give от 2003 г. във второстепенна роля. Във филма участват Киану Рийвс, Джак Никълсън и Даян Кийтън. По-късно тя се появява в комедийните филми Big Momma’s House 2 и Big Momma’s House 3. Освен това, няма друга налична информация за нейната кариера.

Нетна стойност на Пейдж Бъчър 2022 г

Колко богата е Пейдж Бъчър? Към октомври 2022 г. нетното състояние на Пейдж Бъчър се оценява на около 40 милиона долара. Нейните източници на доходи включват моделиране, актьорско майсторство, реклами и т.н. Освен това няма информация за нейната заплата или други активи. Освен това няма доказателства тя да е печелила големи награди.

Връзка и афери на Пейдж Бътчър

За кого е омъжена Пейдж Бъчър? Тя е права жена, която има връзка с известния актьор Еди Мърфи. Двойката започна да се среща през 2012 г. На 3 май 2016 г. те посрещнаха първото си дете, дъщеря на име Изи Уна Мърфи. Преди това тя имаше кратка връзка с Тайсън Бекфорд през 2009 г. През 2010 г. тя излизаше с предприемача Ръсел Симънс. Освен това няма информация за нейните слухове и противоречия, защото тя не иска да се намесва и да накърнява репутацията си.

Социална медия

Тя не е в никакви социални медийни платформи като Twitter, Facebook или Instagram. Тя избягва социалните мрежи, за да осигури нормален живот на дъщеря си далеч от светлините на прожекторите. Освен това тя предпочита да пази личния си живот личен и далеч от общественото внимание.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълто.

Популярни Публикации