Miyawaki Sakura приема дръзка личност в тийзър видеото като член на LE SSERAFIM

Мияваки Сакура е тук, за да превземе света. HYBE разкри първото официално изображение на бившия член на IZ*ONE като първия член на бъдещата си женска група, LE SSERAFIM. На 4 април KST, официалният канал на HYBE, публикува тийзър на име SAKURA, който отбеляза началото на дебютния тийзър на дългоочакваната женска група. С притока на нови K-pop женски групи, нововъзникващата група HYBE получава много внимание. От първата женска група, създадена от гиганта на K-pop агенцията, до придобиването на двама от най-популярните членове на IZ*ONE – Сакура и Ким Чае-уон – мнозина вече предричат, че ще бъдат чудовищни ​​новобранци.

Miyawaki Sakura изхвърля предишната си аура и прави смели ходове като първия член на LE SSERAFIM.

LE SSERAFIM пуснаха тийзър за разкриването на първия член на 4 април KST и той се оказа един от най-обсъжданите идоли. Мияваки Сакура се появява в тийзър видеото със силен аватар, докато големи LED сцени зад нейния дисплей изписват ред „I’m Fearless.“ Опитната суперзвезда демонстрира на почитателите си, че може да носи всякакъв външен вид, включително костюм, рокля, и обгръщащ тялото ансамбъл за спортно развлечение. Мияваки Сакура

Тийзър изображенията показват близък план на лицето на Мияваки Сакура, подчертавайки нейните двойни мигли, плътните устни и като цяло безупречните черти на красотата. На втория кадър дивата е облечена елегантно в черен кроп топ и пола. Сакура, официалното сценично име на LE SSERAFIM, е 24-годишен идол с десетилетие опит. През 2011 г. тя дебютира с HKT48, една от най-популярните и влиятелни J-pop групи. През 2016 г. тя поема ролята на главна певица и танцьорка на момичешката група AKB48.

 Мияваки Сакура
Сакура дебютира като IZ*ONE през 2018 г., след като се появи в Produce 48, южнокорейска риалити програма за прослушване. След това тя се оттегли от J-pop групата. След разпускането на IZ*ONE през април, тя обяви дипломирането си от HKT48 през май миналата година. LE SSERAFIM ще направят официалния си дебют под Source Music; но откакто HYBE закупи лейбъла през 2019 г., това ще бъде първата женска група на последния. За участието на Sakura в HYBE се съобщава повече от година, но основателят на HYBE Bang Si-hyuk току-що го призна официално миналия месец. С издаването на LE SSERAFIM през май ефектът на вълните може да я превърне в най-обсъжданата женска група за 2022 г.

Популярни Публикации