Alicia Aylies- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Алисия Айлис е известен френски модел и победител в конкурси. Алисия Айлис беше коронясана за Мис Франция през 2017 г. и представи страната си на конкурса Мис Вселена в Лос Анджелис на следващата година. Тя също стана известна като гаджето на футболиста Kylian Mbappé, според слуховете, въпреки че това все още не е потвърдено. Научете повече за

Бързи факти

Пълно име: Алисия Айлис
Дата на раждане: 21 април 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Модел, Мис Франция 2017, титуляр на конкурса за красота, според слуховете приятелка на футболиста Килиан Мбапе
Държава: Франция
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Форт дьо Франс, Мартиника
Националност Френски
Етническа принадлежност Френска Гвиана
баща Филип Айлис
Майка Мари-Шантал Белфрой
Twitter Twitter на Алиша Айлис
Instagram Instagram на Alicia Aylies
Седмица Alicia Aylies Wiki

Възраст и ранен живот на Alicia Aylies

Алисия Айлис е родена на 21 април 1998 г. и сега е на 23 години. Родена е във Форт дьо Франс, Мартиника, Франция, а зодията й е Телец. По отношение на нейното семейство, родителите на Алисия са Мари-Шантал Белфрой и Филип Айлис.

Родителите на Алисия също са жители на Мартиника. Бащата на Алисия работи като мениджър по околната среда, а майка й е инструктор по шофиране. Алисия също е единствено дете. Тя се премества в Matoury, Френска Гвиана, с майка си, когато родителите й се развеждат, когато тя е само на две години.По време на академичната си кариера Алисия посещава училище в Ремир-Монджоли. След като завършва лицей през 2016 г. с научна степен, Алисия продължава да учи право в Университета на Френска Гвиана.

Височина и тегло на Алиша Ейлис

Колко висока е Алиша Айлис? Алиша Ейлис е висока приблизително 1,78 метра (5 фута 9 инча). Няма налична информация за другите измервания на тялото на Алиша, като нейното тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Алисия също има тъмнокафява къдрава коса и зелени очи.

  Алисия Айлис

Alicia Aylies (Източник: Pinterest)

кариера

  • Alicia Aylies е модел и победител в конкурси.
  • През 2017 г. Алисия е коронясана за Мис Франция.
  • Алисия също представлява Франция на Мис Вселена 2017 същата година.
  • Алисия спечели титлата Мис Гвиана през 2016 г., година преди тази. По същия начин Алиша беше първата жена от Гвиана, която се състезава в конкурса Мис Вселена.
  • Що се отнася до ранната й кариера, Алисия започва като модел с Mannky’n. Това е гвианска организация.
  • Алисия продължи да представлява Френска Гвиана в конкурса Мис Франция 2017. След това Мис Франция 2016 Ирис Митенере короняса Алисия Мис Франция в Монпелие на 17 декември 2016 г.
  • Алисия също представляваше Франция на конкурса Мис Вселена 2017 като Мис Франция 2017.

Нетната стойност на Алиша Ейлис 2022 г

Колко струва нетната стойност на Alicia Aylies? Приблизителната нетна стойност на Алиша Ейлис е около 1 милион щатски долара към октомври 2022 г. По същия начин нейният слухов приятел, Kylian Mbappé, има нетна стойност от около 0 милиона щатски долара през 2022 г.

Alicia Aylies Гадже и срещи

Кой е гаджето на Алиша Ейлис? Говори се, че Alicia Aylies се среща с френския футболист Kylian Mbappé. Въпреки това няма начин да се потвърди тази връзка, тъй като нито Алиша, нито Килиан са потвърдили новината сами или чрез публикациите си в социалните медии. Слуховете започнаха, когато Алисия беше видяна да аплодира за Франция заедно с Тизири Дине и Шарлот Пирони на Световното първенство през 2018 г. в Русия.

Нито Алисия, нито Килиан са споделили свои снимки в Instagram. Изглежда, че двете са много заети с графиците си като изгряващи футболни звезди и модели, излизащи помежду си. Въпреки това, ако решат да се срещат и потвърдят слуховете един ден, ще има голяма тълпа, която да поздрави и поздрави прекрасната двойка.

Също така, знайте за Нетна стойност на Рита Джохал, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации