Адам Диркс - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Адам Дъркс е съпруг на мотивационния оратор и професионален еднорък сърфист Бетани Хамилтън. За първи път той привлече общественото внимание през 2014 г., когато той и съпругата му се появиха в популярното телевизионно шоу The Amazing Race. Научете повече за биографията на Адам Диркс, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Адам Дъркс
Професия Сърфист
Рождена дата 12 октомври 1978 г
Родно място Хавай, САЩ
Пълно име Адам Дъркс
Зодия Паунд
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Син

Възраст и биография на Адам Дъркс

Адам Дъркс е благочестив християнин, който е активен в своята църква. Той служи като младежки министър и започва своята учителска кариера като заместник, преди да стане учител и наставник на пълен работен ден. Неговият църковен опит означава, че той се справя с проблемите, пред които са изправени църковниците, мотивира хората с трудни проблеми и ги напътства, когато поставят под въпрос своите християнски вярвания. Той е на 44 години.

Адам Дъркс със семейството си (Източник: Instagram)Интереси на Адам Дъркс

Диркс обича да кара сърф и напълно подкрепя съпругата си след инцидента с нападението на акула, въпреки факта, че той не е толкова опитен като жена си. В допълнение към сърфа обича пешеходен туризъм и подводен риболов.

През 2012 г. те се запознават на плажа чрез общи приятели. Интересното е, че Диркс не е знаел за знаменитостта на Хамилтън и никога не е гледал Soul Surfer, филм, базиран на трагедията с акулите на Хамилтън през 2003 г., в която тя губи лявата си ръка на 13-годишна възраст.

След това Диркс се премества в Кауай, Хавай, мястото на най-ужасяващото преживяване на Хамилтън, и започва службата си там като стажант.

Връзки и отношения на Адам Дъркс

Дъркс и Хамилтън се сгодиха през април 2013 г. и се ожениха четири месеца по-късно в Хавай на частно парти, на което присъстваха 300 души.

Адам Дъркс Нетна стойност 2022 г

Диркс е съпруг, който обича да играе анти-масовата семейна роля, цитирайки знаменитостта на жена си като мотиватор, който пътува, за да сподели историята си. Любовта му към природата и съпругата му го правят щастлив и той се радва да бъде съпруг на пълен работен ден у дома. Според надеждни източници нетното състояние на Хамилтън надхвърля 1,5 милиона долара към 2022 г. В момента той води охолен начин на живот със семейството си. Те печелят солидна сума пари.

Невероятното състезание

Когато се състезаваха в The Amazing Race 25, който беше излъчен по CBS, двойката спечели международно внимание. Въпреки че завърши трети, феновете се възхитиха как професионалистката сърфистка и съпругът й на пълен работен ден се бориха да завършат състезанието.

Въпреки физическите ограничения на съпругата си, Дъркс похвали Хамилтън за това, че е отличен съотборник в преодоляването на всички предизвикателства в 25-дневното шоу. Бетани беше невероятна във всяко предизвикателство. Тя просто се захвана с това, без да се страхува от това, което я очакваше, и просто се обединихме доста добре. Щастлив съм, че тя беше мой партньор и че сега е моя съпруга, каза Дъркс.

Факти

  1. Той стана популярен с участието си в шоуто The Amazing Race.
  2. Неговото щастливо число е 3.
  3. Има две деца.
  4. Той обича да кара сърф всеки ден.
  5. Не е потвърдено дали той има акаунт в социалните медии или не.

Популярни Публикации