Тод Гърли - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Тод Гърли (Todd Jerome Gurley II) е неограничен свободен агент в Националната футболна лига. Тод Гърли е бягащ бек по американски футбол.

Бързи факти

Пълно име: Тод Гърли
Дата на раждане: 03 август 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Футболист
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Оливия Дейвисън
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Балтимор, Мериленд
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия християнството
образование Университет на Джорджия
баща Тод Джером Гърли
Майка Дарлийн Симънс
Братя и сестри Принстън, Дафни, Шанън, Тарик

Тод Гърли Wiki

Тод Гърли е роден на 3 август 1994 г. в Балтимор, Мериленд, САЩ. Той също е на 27 години. Тод Джером Гърли и Дарлийн Симънс бяха негови родители, когато се роди. Тод има четирима братя и сестри: Принстън, Дейвън, Шанън и Тарик. Няма друга информация за семейството на Тод, защото той е личен човек. В Тарборо, Северна Каролина, той се записва в гимназия Тарборо.

Височина и тегло

Тод е висок 6 фута и 1 инч. Теглото му е 102 килограма. Тод е черен мъж с черна коса и черни очи.кариера

Тод Гърли беше избран в първия кръг на Драфта на НФЛ за 2015 г. като 10-ти общ избор. След Тим Уорли през 1989 г. той беше най-добре избраният бягащ бек от Университета на Джорджия. Въпреки че не играеше, рехабилитацията му изпреварваше плана и той практикуваше без подложки по време на предсезона.

Малко след това той получи разрешение да играе от медицинския екип на Сейнт Луис. На 27 септември 2015 г. той направи своя дебют в НФЛ срещу Питсбърг Стийлърс в седмица 3 от сезон 2015 г. При загубата той влезе леко в играта и имаше шест удара за девет ярда. Той отбеляза първия си тъчдаун в мач срещу Браунс на 25 октомври 2015 г., през седмица 7. С 566 ярда в първите си четири старта той стана най-плодотворният ръшър в първите си четири турнира в НФЛ.

Тод изнесе 48 ярда и тъчдаун през седмица 15, което го направи третият новобранец в историята на Рамс, който изнесе 1000 ярда за сезон. През седмица 16, Тод се втурна за 85 ярда на 19 носещи удари срещу Сиатъл Сийхоукс, превръщайки се във втория новобранец на Рамс, успял да направи десет тъчдауна и 1000 ярда. На 22 декември 2015 г. той също беше избран за 2016 Pro Bowl и 2015 NFL All-Rookie Team.

Тод беше избран за Pro Bowl като един от петимата новобранци. През 2016 г. той беше обявен за офанзивен новобранец на годината в NFL и се нареди на 22-ро място сред 100-те най-добри играчи на NFL.

  Тод Гърли

Тод Гърли

Тод Гърли Приятелка, Запознанства

Тод в момента не е обвързан. Преди това той беше свързан с Оливия Дейвисън. Тод започва да се среща с Оливия, след като я среща в университета на Джорджия. Двойката се беше разделила. Причината за раздялата на Тод и Оливия не е разкрита. Не се знае нищо друго за предишните връзки на Тод. Тод също има племенница. Той обожава и се грижи дълбоко за племенницата си. Оливия и майка й притежават компания, наречена Liv Lively.

Нетната стойност на Тод Гърли

Тод направи своето богатство като футболист чрез споразумения за одобрение. Имаше споразумения за спонсорство с Hulu, Pizza Hut и други компании. Нетната стойност на Тод се оценява на около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации