Kaelyn Gutierrez- Възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Каелин Гутиерес е ентусиаст на грима и влогър, най-известна със своя едноименен канал в YouTube. Тя е натрупала над 360 000 абонати чрез създаването на предизвикателства, уроци и различни видеоблогове. Научете повече за нетната стойност на Kaelyn Gutierrez, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и факти

Бързи факти

Истинско име Каелин Гутиерес
Псевдоним Кейлин
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 6 март 1995 г
Родно място Тусон, Аризона
Зодия Риби
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 54 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване1

Каелин Гутиерес Възраст и националност

На колко години е Каелин Гутиерес? Тя беше родена на 6 март 1995 г , в Тусон, Аризона. В момента тя е 27 години, и нейната зодия е Риби. Кейлин Гутиерес има американско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Kaelyn Gutierrez и други подробности за семейството. Тя също така все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина и тегло на Кейлин Гутиерес

Каелин Гутиерес е висока с височина 5 фута и 8 инча и тежи около 54 кг. Тя също е фитнес маниак. Кейлин Гутиерес има тъмнокафява коса и лешникови очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Kaelyn Gutierrez, като нейните мерки на гърдите-талията-ханша, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Каелин Гутиерес

Кейлин Гутиерес (Източник: Pinterest)

Нетната стойност на Кейлин Гутиерес 2022 г

Колко е нетната стойност на Каелин Гутиерес? От професионалната си кариера като звезда в YouTube очевидно Кейлин Гутиерес може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетното състояние на Каелин Гутиерес се оценява на около 300 000 до 400 000 долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Кейлин Гутиерес? Кейлин Гутиерес вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Каелин Гутиерес предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • В Грийнсбъро, Северна Каролина, тя работи като хостеса в ресторант Hams. В Атланта тя също работи като статист в редица филми и телевизионни предавания.
  • Един от нейните най-популярни видеоклипове в YouTube е DRUNK 5 MINUTE (..and do your highlight) MAKEUP CHALLENGE от юли 2016 г.
  • Тя е родена в Тусон, Аризона, а по-късно се премества в Грийнсбъро, Северна Каролина. Сестра й се появява в няколко нейни видеоклипа.
  • Тя се появява в няколко видеоклипа с Myles Parrish и Kalin White, музикален дует.

Освен това научете повече за Нетната стойност, биография, възраст и националност на Мей Флауърс .

Популярни Публикации