Кой е Стивън Белафонте? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Стивън Белафонте е филмов продуцент и режисьор, известен най-вече като бившия съпруг на Мел Би. Той е най-известен като филмов продуцент с работата си по филмите Bad Lieutenant: Port of Calls New Orleans и M.O.P: Straight from the Projects. Мел Би подаде молба за развод от Стивън през 2017 г., като го обвини в домашно насилие по време на десетгодишния им брак. Освен това съдът му нареди да спре да разпространява сексуалните записи на бившата си съпруга.

Бързи факти

Празнувано име: Стивън Белафонте
Истинско име/пълно име: Стивън Стансбъри
Пол: Мъжки
Възраст: 47 години
Рождена дата: 18 май 1975 г
Родно място: Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния
националност: американски
Височина: 1,75м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Нанси Кармел

(м. 1997 г.; разр. 1999 г.)Мел Б

(м. 2007 г.; разр. 2017 г.)

Деца/деца (син и дъщеря): Да 2 (Медисън, Жизел)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Стивън Белафонте гей ли е?: не
Професия: Филмов продуцент, режисьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Стивън Белафонте

Стивън Стансбъри е роден в Лос Анджелис, Калифорния, на 18 май 1975 г. Много хора се питат дали той е син на Хари Белафонте, но отговорът е не. Томас Стансбъри е негов баща, а Шерли Стансбъри е негова майка. Стивън официално промени фамилното си име на Белафонте, докато беше в университета, и оттогава го запази.

Той никога не е разкривал публично никаква информация за детството или семейната си история. Неговото образование също е неизвестно, но знаем, че той е завършил университета Loyola Marymount с бакалавърска степен през 1997 г.

Стивън Белафонте Възраст, височина, тегло

Стивън Белафонте е роден на 18 май 1975 г. и към 2022 г. е на 47 години. Висок е 1,75 метра, а теглото му е 72 килограма.

  Стивън Белафонте

Стивън Белафонте

кариера

Първоначалната амбиция на Белафонте е да бъде актьор и след като завършва обучението си, той навлиза в развлекателната индустрия. Първият му проект е като асоцииран продуцент на филма от 2004 г. „Никога не умирай сам“. Годината започва добре за него, тъй като по-късно му е позволено да продуцира документален филм, наречен Prison Ball.

2005 г. беше най-добрата година в кариерата му, защото това беше годината, в която той стана известен като продуцент на филма Thank You for Smoking. Филмът има огромен успех и му помага да спечели международно признание. Успехът му го подтиква да съпродуцира друг филм, The Crow: Wicked Prayer, на следващата година.

Другите му забележителни филми включват Жалко за глупаците, Сестра, Мутант, Лош лейтенант и много други. Той не е изоставен в света на телевизионните сериали и е продуцент на Mel B: It’s a Scary World, сериал, създаден от тогавашната му съпруга Mel B.

Освен като продуцент, той се появява в телевизионните предавания Dancing with the Stars и X-Factor и е продуцирал филми, превърнали се в блокбастъри, демонстрирайки успеха на кариерата му.

Постижения и награди на Стивън Белафонте

Стивън все още не е спечелил награда, но успя да си създаде и запази име в развлекателната индустрия. Той има много последователи в социалните медии, което показва, че е спечелил сърцата на много хора.

Нетната стойност на Стивън Белафонте през 2022 г

На Стивън Белафонте нетното състояние е 2 милиона долара към 2022 г., което произтича от неговата филмова продуцентска и режисьорска работа. Живее в разкошен дом и води охолен начин на живот. След развода им съдът нареди на съпругата му да му плати 6,5 милиона долара съпружеска издръжка. Когато получи това споразумение, цифрите за неговата стойност почти сигурно ще се повишат значително.

Стивън Белафонте е много успешен филмов продуцент от 2004 г. насам. За разлика от любовния си живот, където е имал малък или никакъв успех, кариерата му е на прав път и той е към върха.

Стивън Белафонте Съпруга, брак

Стивън Белафонте в момента е необвързан. Той е бил женен два пъти и два пъти разведен. Той се жени за Нанси Кармел през 1997 г., но само след няколко месеца те се развеждат през 1999 г. През 2007 г. той се жени за Мелания Браун, певица и рапър, известна професионално като Мел Би. В Лас Вегас те се женят на частна церемония.

Мел Би подаде молба за развод през 2016 г. след близо десетгодишен брак. Белафонте беше обвинен в насилие от нея. Те имаха дълга съдебна битка и разводът беше финализиран през 2017 г. Те споделят дъщеря Мадисън Белафонте, която се роди през 2011 г. Стивън имаше дъщеря от тогавашната си приятелка Никол Контерас преди брака си с Мел Би.

Белафонте е обвиняван в насилие няколко пъти, включително от бившата си приятелка, която твърди, че той я е биел. През 2010 г. той се сбива с двама мъже в клуб, като единият от тях е тежко ранен.

Популярни Публикации