Kiki Vhyce- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Кики Вице е австралийски фитнес модел и културист, който спечели шампионата по фигура за начинаещи на Arnold Classic Australia през 2018 г. Кики също е звезда в социалните медии с над 641 000 последователи в Instagram. Научете повече за Kiki Vhyce Bio, Wiki, възраст, националност, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име: Кики Вице
Псевдоним: Кики
Рождена дата: 16 септември 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: зодия Дева
Родно място: Мелбърн
Жител: Ню Йорк
Бащино име: N/A
Майчино име: N/A
Братя и сестри: N/A
Височина: 5 фута 10 инча или 1,65 м
Тегло: 155-165 lb / 70,3-74,8 кг
Измервания на тялото: 37-24-27 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: N/A
Цвят на очите: Син
Цвят на косата: Брюнетка
образование: N/A
Професия: Културист, фитнес модел
гадже: Неженен
Съпруг: N/A
Нетна стойност: милион – милиона

Биография на Kiki Vhyce

Кики Вице е австралийски фитнес модел, който е роден и израснал в страната. Освен това тази красавица е австралийска гражданка и член на бялата етническа група; тя обаче не е разкрила своята религия.

Кики, от друга страна, е изключително затворена за личния си живот. Тя не е разкрила никаква информация за своите родители или братя и сестри, защото не иска членовете на семейството й да бъдат замесени в медиите.По същия начин не е казано много за детския й живот, но се казва, че е бил доста добър, като повечето от нейните нужди са били посрещнати с лекота. По същия начин не успяхме да намерим информация за нейното образование. Ако се появи нещо ново, ще ви уведомим веднага.

Kiki Vhyce Височина, тегло, възраст

В момента Кики е на 29 години, родена е през 1992 г. под зодия Дева . Тя е Дева, което означава, че е трудолюбива, креативна, търпелива и упорита. Да не говорим, че тази красавица празнува рождения си ден на 16 септември всяка година.

Освен това този австралиец е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 72 кг. Размерът на роклята и обувките й, от друга страна, остават загадка.

Vhyce е културист с мезоморфна физика, която измерва 37-24-27 инча. Тя тренира много във фитнеса и се храни здравословно, за да поддържа тялото си във форма.

Трансформацията на тялото й започва през 2011 г., когато осъзнава, че е с поднормено тегло и недоволна от външния си вид. Освен това, въпреки високия си ръст от 5 фута 10 инча и слабата фигура, тази културистка реши да влезе във форма и започна да ходи на фитнес, което доведе до сегашната й физика.

Освен това тази красавица е надарена с красиво лице, изсечена линия на челюстта, дълга тъмнокафява коса и очарователни кафяви очи, всички от които допринасят за цялостния й външен вид.

  Кики Вице

Височината на Kiki Vhyce (Източник: Instagram)

Как Kiki Vhyce преследва кариерата си? Професионален живот

Както вече казахме, Кики започна да ходи на фитнес, защото не беше доволна от кльощавия си вид. Тя постигна желаната от нея физика чрез години на строги и дисциплинирани тренировки във фитнеса.

Vhyce се е утвърдила като една от водещите фитнес икони в Австралия до днес. Тя също има цитат: Кажете „да“ на здраво тяло, силен ум и безмилостно сърце. Да, за пот, борба, болка и развитие. Да, да ставате по-добра версия на себе си всеки ден, да се самоусъвършенствате, което никога не спира. Почивни дни няма да има.

Този фитнес треньор се състезава във Fitness Diva WBFF като част от Голд Коуст Австралия през 2017 г., завършвайки трети. Освен това, като част от Arnold Classic през 2018 г., този културист спечели шампионата за начинаещи фигури.

Освен това, тази висока 5 фута 10 инча личност е добре позната личност в социалните медии с над 641 000 последователи на нейната страница в Instagram. Тя споделя видеоклипове за тренировки, селфита, зашеметяващи снимки на зашеметяващата си фигура, фотосесии и снимки на модели в тази платформа.

Когато Кики започна да натрупва много последователи в Instagram, няколко марки и продукти се обърнаха към нея, за да популяризират своите продукти. В момента тя подкрепя марки като Doyoueven и Blackstone Labs. Тя също рекламира линии за бельо и бански костюми.

Нещо повече, тя дори пренебрегва политиката на платформата за забрана на голо тяло в своите публикации в Instagram, качвайки голи и полуголи. Освен това този 27-годишен фитнес треньор напоследък се появи в няколко фитнес списания и кампании.

С кого се среща Kiki Vhyce? Връзка и дела

Трудно е да се каже нещо за сегашното й състояние на връзката поради потайния й характер. Според надеждни източници и нейната страница в Instagram, в момента тя е необвързана и се концентрира върху кариерата си.

Със зашеметяващата си физика и зашеметяваща красота, тя несъмнено е спечелила сърцата на хиляди мъже по света. Към момента обаче тази дама не се е срещала публично с никого. По същия начин няма данни за предишната й афера.

Говори се обаче, че Кики е имал поне една връзка през предходната година, но засега нищо не се знае. Освен това тя не е женена и няма биологични деца.

Тази бомба без съмнение ще излезе с някого рано или късно. Ако тя направи връзката си публично достояние или ако има слухове за нейна романтична афера през следващите дни, със сигурност ще ви държим в течение. Дръжте под око!

Нетната стойност на Kiki Vhyce 2022 г

Колко е нетната стойност на Kiki Vhyce? В момента сензацията в социалните мрежи Кики си прекарва добре на работа. С нейната фантастична кариера като един от най-известните австралийски фитнес модели и бодибилдъри, човек може да си представи, че тя е натрупала впечатляващо количество богатство към момента.

Освен това, според надеждни източници, 27-годишната Кики има нетна стойност между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Освен това тя е все още млада и има дълга кариера пред себе си, така че може да се предположи, че ще спечели много пари от кариерата си в бъдеще.

Освен това, тази висока 5 фута 7 инча дама не е разкрила точна информация за колата, дома или доходите си. Нашият екип преглежда тези елементи; ако се появи нещо ново, читателите ще бъдат уведомени незабавно.

От изявите й в социалните мрежи лесно можем да заключим, че в момента Vhyce води луксозен начин на живот. Тази дама в момента е в най-добрата фаза от живота си и живее в Австралия.

Социална медия

Освен че е известен фитнес модел, Кики спечели широко внимание благодарение на страницата си в Instagram, която има 641 хиляди последователи. Освен това, тя е активна в Twitter и Facebook, където има 36,6 хиляди последователи в първия и 33 хиляди последователи във втория.

Нейният Instagram има общо 641 000 последователи. По същия начин нейният Twitter има 366,6 хиляди последователи. Нейният Фейсбук има 33 500 последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича да пие вино.
  3. Тя е добра в тренировките.

Популярни Публикации