Блейк Бенджамин - Всичко за сина на Кейси Делакуа

Кейси Делакуа името на новороденото момче е Блейк Бенджамин. Що се отнася до Кейси, тя е бивша австралийска тенисистка и настоящ тенис експерт. Родителите й са Нита Делакуа и Ким Делакуа, а тя е родена в Пърт, Австралия.

Бързи факти

Пълно име Блейк Бенджамин
Първо име Блейк
Фамилия Бенджамин
Професия Детето на знаменитостта
Националност австралийски
Държава на раждане Австралия
Бащино име Кейси Делакуа
Баща професия Тенесист
Име на майката Аманда Джъд
Професия майка Служител по отдих
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Анди, Джеси Джеймс Джъд
Дата на раждане Август 2013
Възраст 9 години

Братя и сестри

Блейк не е единственото дете на Кейси, въпреки че е заобиколен от двама братя и сестри. Блейк е по-големият от двамата. Има по-малка сестра и по-малък брат. На 27 април 2016 г. се ражда сестра й Анди, след Блейк. Анди вече е на шест години. След това дойде по-малкият му брат, който получи името Джеси Джеймс Джъд. На 12 март 2019 г. той влезе на тази планета.

Сега е на три години. Можем да видим три от тях в Instagram на майка им, тъй като всички те са твърде малки, за да използват социални медии. Виждаме ги да прегръщат силно Кейси, да се наслаждават на Коледа заедно, трима от тях в пижами, да прекарват качествено време с майка си в парка, да празнуват рождените дни един на друг и много други неща.  Кейси Делакуа

Научете повече за родителите на Блейк

Кейси и майка му Аманда Джъд са лесбийки. Поради тяхната съвместимост, два от тях постоянно са били на популярни сайтове. Като начало Кейси е много силна и независима дама. Въпреки че е нараняван много пъти по време на играта, Кейси успява да се състезава и дори да спечели шампионата. Тя е завършила втора седем пъти и е спечелила веднъж. Освен това тя спечели Откритото първенство на Франция през 2008 г., Откритото първенство на Австралия през 2013 г., Откритото първенство на САЩ през 2013 г. и отново Откритото първенство на Франция през 2015 г. Кейси спечели Откритото първенство на Франция през 2011 г. Освен това, Кейси е известно, че е любител на спорта който обича футбола и тениса.

Аманда Джъд, от друга страна, работи като служител по отдих в град Сидни. Тя наблюдава и организира различни организации, събития, услуги, дейности и съоръжения. Аманда е американска гражданка. Освен това разликата между Кейси и Аманда е седем месеца, а не седем години. Кейси е родена на 11 февруари, докато Аманда е родена на 14 септември.

Женени ли са Кейси и Аманда?

Очарователната двойка е женена повече от десетилетие. Двама от тях бяха показали на останалия свят своята голяма любов, обвързване и връзки. Те често се виждат да помагат и да се наслаждават на компанията на другия. Аманда също наблюдава играта на партньора си, за да й помогне. По онова време Кейси беше опитен играч и нямаше редовен партньор, с когото да играе.

В резултат на това Аш Барти й изпрати имейл и я попита дали иска да си партнира с нея. И двамата са отлични партньори, които са инвестирали значително време в играта. Много хора в тълпата може да са предположили, че имат лична връзка, което е напълно невярно. Аш и Кейси са свързани единствено професионално. От друга страна, Аш официално се среща с друг човек от доста време.

  Кейси Делакуа

Кейси Делакуа разкри собствените си мисли.

На въпрос дали оттеглянето й от играта й изглежда като смърт, Кейси каза, че се чувства като възкресение. Тя изрази вълнението си за следващата фаза от живота си. Кейси вече беше майка на две деца, когато се пенсионира. В резултат жената се чувствала по-будна и целеустремена. Накрая, попитана какво е било нейното преобладаващо чувство, когато обяви оставката си, Кейси каза, че е било облекчение.

Тя отбеляза, че най-важното нещо за нея е да има връзки и да прекарва време със семейството си и разкри, че не може да отдели време за семейството си. Тя пътува повече за една година. Освен това тя разбра, че след тениса я очакват други страхотни моменти, като например да прекарва всеки ден с децата си, да им приготвя закуска, да ги слага да спят всяка вечер и много други.

Нетна стойност

Майката на Блейк има обща нетна стойност от 2,5 милиона долара към 2022 г., благодарение на неговата младост.

Популярни Публикации