Лео Заки- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Лео Заки е известен предприемач, политик, медийна личност и онлайн знаменитост от Лос Анджелис, Калифорния. Той е добре известен в цялата страна като вицепрезидент на семейната компания за ферма за пилета. Както всички знаят, дядо му, Самуел Заки, имигрира в Калифорния и създава скромна ферма за пилета.

Бързи факти

Пълно истинско име Лео Заки.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1988-1990.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 32-34г.
Професия Бизнесмен, политик и медийно лице.
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Университетът на Аризона.
Квалификация Бизнес администрация и управление.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг .

Възраст и ранен живот на Лео Заки

Лео Заки е роден в Лос Анджелис, Калифорния, през годините 1988 – 1990 г . Възрастовата му граница е 32-34 години. (до 2022 г.). За основното си образование той посещава частно училище със своите братя и сестри. През 2009 г. той се записва в университета в Аризона, след като завършва гимназия. След това завършва с отличие бакалавърска степен по Администрация и управление през 2012 г.

Височина и тегло на Лео Заки

Лео Заки е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Лео Заки

Нетната стойност на Лео Заки

Колко е нетната стойност на Лео Заки? Към октомври 2022 г. Лео Заки нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната му професия на хвърляч на копие очевидно е основният му източник на пари. Освен това той получава значителна помощ от JSW Sports и Спортния орган на Индия (SAI), което е допринесло за неговия успех.

кариера

Заки става активен в семейната си фирма по време на период на икономически спад. Той посвети всичко от себе си и даде приоритет на работата на семейството си, която успя да разшири. Той заема ролята на вицепрезидент на Zacky Farms в продължение на много години, според официалната му страница в LinkedIn. След това решава да влезе в политиката и се присъединява към Републиканската партия. Той също така участва в първичните избори за губернатор на Калифорния. За съжаление, той не спечели изборите на 7 юни 2022 г. От официалния му социален акаунт научихме, че той сега работи по предстоящите „губернаторски избори в Калифорния 2022 г.“. Изборите ще се проведат на 8 ноември 2022 г.

Приятелка и срещи с Лео Заки

С кого се среща Лео Заки? Лео Заки е изключително потаен човек, който никога не е разкривал подробности за личния си живот. Прегледахме акаунтите му в социалните медии и претърсихме мрежата, но не намерихме информация относно любовния му живот. Според някои онлайн доклади той вече е сам и не излиза с никого.

Сега той е съсредоточен единствено върху работата си и се надява да получи национално признание за собствената си упорита работа и постижения. Също така е възможно той да се среща тайно с някого и да иска да запази връзката си в тайна. Както и да е, предполагаме, че в момента е необвързан и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации