Below Deck Sailing Yacht Star Allegra Gray и Gabe Szczepanek ще се женят

Ветроходна яхта под палубата Сезон 3 е към края си и ще завърши със сватба. Последният епизод обещава да бъде вълнуващ, тъй като посреща група чартърни гости, които са готови да празнуват сватба. Алегра Грей и Гейб Шчепанек са булката и младоженеца и искат капитан Глен Шепърд да води сватбата им. Съ-основните гости Лора Дейли и Мат Цимерман от Санта Моника, Калифорния, ще придружават двойката. Приятели и роднини също ще се качат на Парсифал III за сватбата, която ще бъде представена във финала на сезона.

Алегра Грей и Гейб Шчепанек

Алегра Грей и Гейб Шчепанек бяха влюбени от детството си и завършиха заедно университета в Делауеър преди седем години. Те възнамеряваха да се оженят през 2020 г., но COVID-19 се изпречи на пътя им. Въпреки факта, че двойката се ожени през юни 2020 г., те празнуваха с приятелите и семейството си година и няколко месеца по-късно на Парсифал III.

Алегра Грей е продуктов мениджър в Envestnet, Inc. и е родом от Голяма Филаделфия. Според нейния профил в LinkedIN:Опитен продуктов мениджър с успешен опит в бизнеса с финансови услуги. Експертиза в анализ на статистически данни, финансов анализ, капиталови пазари и потребителско кредитиране.

 Гейб Шчепанек

Преди това е работила с American Express, JPMorgan Chase & Co. и Cigna като стажант. Грей, според нейния Instagram, е родител на котка, която обича да пътува до плажове и зимни райони със съпруга си Гейб. Според неговия LinkedIN Гейб Шчепанек е съосновател на Ritten, софтуерна фирма, от декември 2020 г. Преди това е работил като софтуерен инженер и технически ръководител в Blend, както и в Deloitte и mTrigger, LLC. Дълго време той е бил бакалавърски изследовател и стажант инженер в Министерството на отбраната на САЩ.

Междувременно, според неговия Instagram, Гейб се наслаждава на брачния си живот с детската любов Алегра. Те ще участват във финала на сезон 3 на Below Deck Sailing Yacht.

 Алегра Грей

Заключение на сезон 3 на Ветроходна яхта под палубата

Сватбата на Алегра и Гейб беше загатната в тийзъра в средата на сезона, като първата хвърляше булчинските си цветя, а Дейзи Келихър ги хващаше. След това Гари Кинг беше забелязан да спринтира към водата, оставяйки всички зашеметени. Главният готвач Маркос Спациани ще бъде уморен в края на сезон 3 на Below Deck Sailing Yacht. Той трябваше да приготви храна без глутен и без млечни продукти за своите гости, включително сватбена торта. Това ще бъде последният чартър на екипажа за сезона.

Официалното резюме на Ветроходна яхта под палубата Сезон 3 Епизод 16 е както следва:

Разтърсен от новината, че Парсифал III има чартър в последната минута с най-трудния списък с предпочитания за сезона, екипажът се опитва да се наслади на почивката си. Една дива нощ води до огромен махмурлук на следващия ден, докато шеф Маркос работи, за да направи ароматна, но безопасна кухня за гостите въз основа на сложен списък от диетични изисквания, както и триетажна сватбена торта без глутен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алегра Грей (@allegra_gray)

Продължи:

Ашли е решена да покаже на Дейзи, че е готова за повишение. Скарлет проучва дългосрочния потенциал на Гари, след като чартърът изтече. Най-трудното препятствие за екипа досега е организирането на сватба, тъй като те дават всичко от себе си, за да завършат силно сезона.

Премиерата на последния епизод от сезон 3 на Bravo’s Below Deck Sailing Yacht ще бъде в понеделник, 13 юни 2022 г., от 20:00 ч. ET и 19:00ч. CT.

Популярни Публикации