Джеси Бонджови се добра до дългогодишната си приятелка Джеси Лайт

През уикенда синът на Джон Бон Джоуви - Джеси Бонгьови предложи брак на дългогодишната си приятелка Джеси Лайт. Предложението се случи в дома на Бонджови в Ийст Хамптън. Членове на семейството също бяха там, за да отпразнуват щастливото събитие. По-късно бандата беше видяна да празнува в Surf Lodge в Монтаук, Ню Йорк. Според източник на Page Six работниците на Surf Lodge са извадили няколко магнума, за да отбележат случая. Твърди се, че братът на Джеси Джейк, както и приятелката му Мили Боби Браун, са изпратили най-добрите си пожелания от Лондон.

Всичко, което трябва да знаете за детето на Джон Бон Джоуви

Джеси Джеймс Луис Бонджови е известен винен бизнесмен. Той беше първият син и второто дете на известния певец и текстописец Джон Бон Джоуви и съпругата му Доротея Хърли, роден на 19 февруари 1995 г. По-късно се премести в Манхатън и посещава Poly Prep в Бруклин. Той участва в училищните програми за лакрос и футбол, докато беше в Poly Prep. След дипломирането си той се записва в университета Нотр Дам, за да учи политически науки и бизнес икономика.

 Джеси БонджовиПо време на последната си година той възнамеряваше да пусне етикет на вино заедно с баща си и базирания във Франция винопроизводител Жерар Бертран. В резултат на това през 2018 г. беше пуснато вино Hampton Water Rose. В Хамптън виното розе е доста популярно. Джеси и приятелите му наричаха напитката Hampton Water. Баща му излезе един ден, когато той седеше на верандата на къщата си в Ийст Хемптън и го попита дали има розов сок, което беше неговата дума за вино розе.

Джеси отговори, като каза на баща си да го кръсти Хамптън Уотър. Джон Бон Джоуви смята, че това е интригуваща концепция и предлага да го използва като заглавие на бутилка вино. Джеси измисли маркетингова стратегия за винарната и екипът баща-син потърси Джерард за помощ. През 2018 г. марката е създадена две години след сутрешния им разговор. Джеси също е в социалните медии, където публикува до голяма степен за личния и професионалния си живот.

 Джеси Бонджови

Как се казват другите деца на Джон Бон Джоуви?

Джон Бон Джоуви се жени за Доротея Хърли през 1989 г. Джейкъб Хърли, Стефани Роуз, Джеси и Ромео Джон са техните четири деца. Джейкъб е студент от университета в Сиракюз, който стана известен през 2018 г., след като организира национална демонстрация на студенти, за да протестира срещу реакцията на правителството срещу масовите стрелби в училище след стрелбата в Паркланд, Флорида. Говори се, че се среща с Мили Боби Браун от Stranger Things. Стефани Роуз, единственото дете на Джон и Доротея, е телевизионен оператор на 28 години. Тя беше част от актьорския състав на телевизионното шоу Impractical Jokers. Стефани беше арестувана по обвинения в наркотици през 2012 г., докато все още беше в колежа, след предполагаема свръхдоза хероин. В крайна сметка обвиненията бяха оттеглени. Ромео Джон е най-малкото дете на Джон и Доротея и той се опитва да избягва светлината на прожекторите повече от другите три деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джон Бон Джоуви (@jonbonjovi)

През 1983 г. Джон Бон Джоуви основава рок групата Бон Джоуви. Дебютната песен на групата, Runaway, е публикувана през 1981 г., а третият им албум, Slippery When Wet, им печели признание. Джон Бон Джоуви има успешна солова кариера, записвайки саундтраци за филми като Young Guns II и Stand Up Guys. Той участва в редица филми, включително The Leading Man, Destination Anywhere, Row Your Boat, New Year’s Eve и други. Той е добре известен и с ролите си в телевизионни предавания като 30 Rock, The West Wing, Las Vegas и други. През 2009 г. е въведен в Залата на славата на авторите на песни.

Популярни Публикации