Mohammad Faiz- Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, приятелка, височина, кариера

Мохамад Фаиз е известен индийски певец, композитор, инфлуенсър в социалните медии, риалити телевизионна личност и предприемач от Джодпур, Раджастан. Мохамед е добре известен в цялата нация с невероятния си глас и външен вид. Известен е и с участието си в няколко певчески риалити сериала. Според медийни източници, Faiz също е бил финалист в 2019 Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs.

Бързи факти

Пълно истинско име Мохамад Фаиз Хан.
Сценично име Мохамад Фаиз.
Възраст (към 2022 г.) 14 годишен.
Професия Певец, влиятелен човек в социалните медии, телевизионна риалити звезда, автор на песни и предприемач.
Дата на раждане 18 февруари 2008 г. (понеделник).
Място на раждане Джодпур, Раджастан.
Сегашен адрес Джодпур, Раджастан, Индия.
образование В момента уча.
Училище / колеж Местно частно училище.
Нетна стойност INR 12-15 Lakh (приблизително).
Националност индийски.
каста Хан.
Религия мюсюлмани (ислям).
Зодия Водолей.
Тегло В килограми: 48 кг
В лири: 105,82 паунда
Височина Във футове инчове: 5' 2

Mohammad Faiz Възраст и ранен живот

Мохамад Фаиз е роден в понеделник, 18 февруари 2008 г , в Джодпур, Раджастан. Рожденият ден на Мохамед е на 18 февруари всяка година, според публикациите му във Facebook. Той сподели и снимки от рождения си ден в социалните мрежи. Мохамед ще бъде на 14 години през 2022 г. Още от дете той има силен интерес към музиката. Започва да се занимава с музика още в ранното училище. Не само това, но той е повлиян от няколко забележителни вокалисти, като Guru Randhawa.

Според източници Мохамед в момента е записан в местно частно училище в Джодпур. Нека ви кажа, че той се яви на прослушване за сезон 2 на Superstar Singer, докато носеше училищната си униформа. Той спечели значителна база от фенове в професията в резултат на своите умения.Височина и тегло на Мохамад Фаиз

Мохамад Фаиз е висок 5 фута 2 инча . Тежи приблизително 48 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Мохамад Фаиз

Нетната стойност на Мохамед Фаиз

Колко е нетната стойност на Мохамад Фаиз? Според източници Мохамед в момента преследва професионална певческа кариера с цел да стане известен вокалист. Той обаче си изкарва солидно прехраната, като свири на местни събития и представления. Той стана известен и в социалните медии. Нетната стойност на Мохамед се оценява на между 12-15 Lakh (приблизително) INR към октомври 2022 г.

кариера

Mohammad Faiz започва да свири музика в ранна възраст. Той също така свири на живо в училище. Не само това, но той се е състезавал в няколко местни музикални конкурса. Мохамед е участвал и в други риалити конкурси по пеене. През 2018 г. е финалист в риалитито Love Me India Kid.

След една година той стана известен като финалист в Sa Re Ga Ma Pa Lil Champs 2019. Той се появи в риалити програмата за пеене Superstar Singer Season 2 през 2022 г. Той беше избран за отбора на Arunita Ke Ajoobe. Пауандийп Раджан, Салман Али, Мохд. Danish, Sayli Kamble и Arunita Kanjilal са капитаните на Superstar Singer Season 2. Не само това, но Mohammad има свой собствен акаунт в YouTube, където публикува най-новите си музикални видеоклипове.

Приятелка на Мохамад Фаиз и срещи

С кого се среща Мохамад Фаиз? Mohammad Faiz, изключителен млад вокалист, е изключително известен сред жените. Феновете харесват прическата и цялостната му визия. Освен това, Мохамед има няколко женски влюбвания. Той също така публикува снимки на себе си и на съучениците си в социалните медии. Сегашното състояние на връзката на Мохамед обаче не е известно. Според нашето разследване Фаиз е неженен мъж (към май 2022 г.). Наричан е още като Шоколадовото момче.

Популярни Публикации