Луис Мигел и неговият брат Серхио не говорят помежду си поради семеен спор

Луис Мигел, роден като Луис Мигел Галего Бастери, е добре известен мексикански певец, роден в Пуерто Рико, който е изпълнявал различни жанрове и стилове като поп песни, болера, балади, танго, джаз, биг бенд и мариачи. През 2018 г. Netflix продуцира Luis Miguel: The Series, биографичен телевизионен сериал, базиран на неговия бурен живот и издигане до звезда, насочен към голямата аудитория на певеца. Испаноезичната биографична поредица описва как неговото детство и юношество семейството достига кулминацията си със смъртта на баща му Луисито Рей и изчезването на майка му Марсела Бастери.

Освен това публиката успя да надникне във връзката на певеца с двамата му по-малки братя, Алехандро и Серхио, които преминаха от изключително близки като деца до почти неразговарящи един с друг след семейния смут. Наскоро пуснатият втори сезон на програмата включва една от времевите линии от 90-те години на миналия век, в която Луис (изигран от Диего Бонета) се бори да съчетае грижите за двамата си братя и работата си след смъртта на баща си. Но какви са отношенията между братята Мигел сега? Какво точно се случи между тях? Всичко, което трябва да знаете, е точно тук!

В добри отношения ли са братята Мигел в момента?

В момента известният музикант и брат му Серджо не общуват помежду си. Според Distractify двамата братя спряха да разговарят, когато Луис изрази желание да купи дом в Испания за брат си Серхио. Серхио, от друга страна, искаше да завърши образованието си в Съединените щати, да посещава Бостънския колеж и да посещава Юридическия факултет в Харвард. Луис Мигел

Певецът обаче се противопостави на избора и пожела брат му да учи в колеж в Англия. Твърди се, че Серхио е имал голям спор с брат си, след като му казал, че иска да остане в Съединените щати. Семейният лекар, Октавио Фонсерада, говори с Metro Word News относно връзката на Луис и Серхио, заявявайки,

Беше, когато не можеха да се разберат напълно. Серхио го предупреди: „Чакай малко“ и тогава имаше разкол, Луис Мигел прекрати финансовата му помощ и те също така изтриха всички доказателства за приятелство и комуникация.

Приятелството на двамата братя обаче така и не беше възстановено след този разкол и оттогава те не са разговаряли един с друг. Същото важи и за Алехандро и Серхио, който не говори. Като каза това, Луис и Алехандро са изключително честни един с друг и имат добра братска връзка. Всъщност NewsBeezer твърди през 2018 г., че двамата са били снимани заедно в зала за боулинг в Маями, празнувайки рождения ден на Алехандро. По същия начин Алехандро сподели моментна снимка в Instagram на Луис на сцената през април 2018 г., за да пожелае на по-големия си брат честит рожден ден.

Какво правят Алехандро и Серхио тези дни?

Докато Луис живее охолен живот, заобиколен от знаменитости, неговите братя трябва да работят упорито, за да си изкарват прехраната и носят стигмата, че са братя и сестри на известния музикант.

 Луис Мигел

Серхио, например, беше принуден да се върне в Гуадалахара и да живее с Фонсеррада, когато Луис го отряза финансово. Той също трябваше да изостави амбициите си да учи в Бостън поради финансови ограничения, които го накараха да се занимава с фотография. Поради предходната причина обаче не успя да завърши и него. Серхио, от друга страна, се казва, че се справя добре като фотограф днес и влага всичките си усилия в работата си, за да осигури най-добрите резултати.

Алехандро, от друга страна, се казва, че живее в Мексико и работи в сферата на бизнеса. Работата му му позволява да управлява различни бизнеси, вариращи от бензиностанции до строителни фирми и му е позволила да натрупа милиони долари.

Популярни Публикации