Говори се, че бащата на бебето на Натали Халкро е нейното бивше гадже Айгеманг Клей

Момиченцето Dove на Натали Халкро се роди на 4 февруари 2020 г. Тя сподели щастливата новина в Instagram, но не разкри самоличността на приятеля си. Въпреки че има подозрения, че бебето й татко е нейният предишен любовник, Айгеманг Клей, бившата звезда на WAGS запази мълчание.

Дъщерята на Халкро навърши една година

Dove, дъщерята на Halcro, ще стане на 4 февруари 2021 г. Телевизионната личност използва Instagram, за да пожелае дъщеря си и да обсъди как животът й се е променил от раждането на Dove. Dove е роден по време на началната фаза на пандемията от COVID-19. Майката на Халкро Ронда пътува от Канада, за да помогне на новата майка и остава с тях девет месеца. Тя се грижеше за екипа майка-дъщеря духовно и физически. Halcro, като видна личност, документира родителството си в Instagram, публикувайки много сладки снимки със своето мини-аз и предизвиквайки бебешка треска у всички останали. Тя обяви бременността си за първи път през ноември 2020 г. Тя потвърди, че е бременна в 29-та седмица, като публикува снимка на бебето си. Тя също го спомена като едно от нещата, за които трябва да бъдем благодарни през 2020 г.

 Натали ХалкроОтносно нейния баща на бебето

Широко разпространено е мнението, че бащата на бебето на Халкро е модел/актьор Айгеманг Клей, когото тя е виждала преди обявяването на бременността. Клей е представен във втория епизод на ситкома на Halcro Relatively Nat and Liv. Той се присъедини към семейния празник на Whistle, където Halcro разкри на семейството си, че се е събрала с него след шестмесечна раздяла. Двойката имаше връзка отново, отново, но имаха дълбока връзка. Халкро описва нея и нейния спътник като имащи страхотна връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 𝒩𝒶𝓉𝒶𝓁𝒾𝑒 𝐻𝒶𝓁𝒸𝓇𝑜 (@nataliehalcro)

Химията обаче не продължи дълго, тъй като приоритетите на двойката бяха установени в следващия епизод. Клей се беше преместил във Флорида и Халкро беше решила да се съсредоточи върху своята марка дрехи и професия. Оттогава 33-годишната никога не е говорила за Клей и е мълчала за бащата на дъщеря си. Бащата на бебето й ще остане загадка, докато тя не разкрие истината.

Слухове за пластичната хирургия на Halcro

Теориите на Halcro за пластичната хирургия са друг източник на слухове. Структурата на лицето на Halcro се е променила драстично, откакто тя стана известна като приятелка на защитника на НФЛ Шон Филипс в WAGS. Много хора предполагат, че Halcro е имала козметична операция поради прогресията на нейния външен вид. Все още обаче не й предстои операция. Като каза това, тя е имала Coolsculpting с козметичния хирург от Бевърли Хилс д-р Гаро Касабиан и е приела някои пълнители на челюстта. Coolsculpting е процедура, която използва контролирана температура за замразяване и унищожаване на мастните клетки в областта на талията, корема, ханша, врата и бедрата.

 Натали Халкро

Оливия Пиърсън, братовчедка на Халкро, и нейният най-близък приятел я придружиха на терапията. Освен специфичните процедури, привлекателността на жителката на Лангли произтича от нейните способности и техники за гримиране. Ако не беше модел, модната блогърка щеше да е гримьор.

Популярни Публикации