Кой е Ричи Андерсън от Strictly Come Dancing?

Строго ела да танцуваш се завръща с нов сезон, който ще озари сцената на BBC One. Съставът за представлението е освободен, а феновете са във възторг. Изпълнителите на този сезон включват знаменитости, на които всички се възхищават. Ричи Андерсън е една такава звезда, която ще излезе на сцената. Той е най-известен с работата си в програмата Breakfast на BBC Radio 2, но сега ще участва в BBC през цялата вечер в танцовото шоу. Други телевизионни оператори, спортисти, актриси и параолимпиец ще се присъединят към Андерсън на сцената. Историческият сезон ще включва общо 15 суперзвезди. Strictly Come Dancing е описан в IMDb по следния начин:

Знаменитости участват в състезание по бални и латино танци заедно с хореографи.

Предаването ще бъде излъчено по BBC One на 23 септември от 14 часа. ET/19:00 ч. BST. Първоначално програмата трябваше да се проведе на 17 септември, но беше отложена в чест на смъртта на кралицата.Ричи Андерсън ще бъде част от втората мъжка двойка на Strictly Come Dancing, която ще се състезава.

Андерсън не е непознат за BBC. Награденият водещ е редовен участник в Шоуто за закуска на BBC, където предоставя новини за пътувания и дори е представял собствени радио програми. Водещият, който ще участва в Strictly Come Dancing, е бивш Coombs Wood F.C. Играч от неделната лига. През 2018 г. 35-годишният мъж разкри сексуалната си ориентация пред свои колеги. Той се появи в The One Show в специално предаване за хомофобията във футбола и излезе пред съотборниците си по време на снимките. След мача той седна със съотборниците си и обясни защо ролята означава толкова много за него.

  Ричи Андерсън

Той заяви:

Играя хомосексуален футбол. Така че просто искам да бъда откровен и честен с вас, момчета, просто беше класа и ми е невероятно трудно да направя това.

Речта на Андерсън беше прекъсната, тъй като съотборниците му започнаха да го аплодират и да го хвалят. Ричи си е Ричи, каза член на неговия екип пред The ​​One Show.

Той продължи с думите:

Няма значение кой сте, какъв цвят сте, каква раса сте или каква сексуална ориентация имате. Вие сте член на този отряд и това е всичко.

Редовният представител на BBC вече е планиран да участва в Strictly Come Dancing като второто мъжко партньорство в шоуто и въпреки че няма информация кой ще бъде неговият партньор, фенът и участникът на Strictly е развълнуван. Ричи сподели радостта си от появата си в програмата в изявление.

Той заяви:

Това е възможност, която се дава веднъж в живота! Нямам търпение да сложа тези пайети и блясък и да се поклащам над най-известния дансинг в света. Освен това е прекрасна чест да бъда част от изцяло мъжки танцуващ дует; критично е да имаме това представяне при такова голямо представяне.

Michelle Visage, съдия в RuPaul Drag Race и бивш състезател на Strictly Come Dancing, наскоро даде някои съвети на Ричи по BBC Radio 2. Преди да излезе на сцената, той я помоли за съвет.

  Ричи Андерсън

Мишел каза,

Избягвайте модата.

След това двамата не се притесняваха за появата й в програмата и модното й представяне, като Ричи й каза, че го харесва. Мишел каза,

Предполагам, че британският народ не го направи.

Кей Адамс, Ким Марш, Ели Симъндс, Тайлър Уест, Мат Гос, Ели Тейлър, Моли Рейнфорд, Тони Адамс, Уил Мелър, Джейде Адамс, Фльор Ийст, Хамза Ясин, Джеймс Бай и Хелън Скелтън са сред другите известни личности, потвърдени да се състезават на Strictly Come Dancing сезон 20.

Популярни Публикации