Кой е Чеви Чейс? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Чеви Чейс е известен американски актьор и стендъп комик. Chevy Chase се превърна в домашна знаменитост и класика на комиксите в резултат на ненадминатата му работа. Той е домакин на сегмента за седмични актуализации на Saturday Night Live. Той пише и изпълнява частта Weekly Update.

Чейс също е талантлива актриса, участвала е във филми като „Нечестива игра“, „Ориндж Каунти“ и „Машина за гореща вана“. Той също така два пъти е бил домакин на известните награди на Академията. Чейс също имаше скромен успех със собствената си програма за късни разговори, The Chevy Chase Show. Мултиталантливият Chevy Case беше видян за последно във филма Dog Years от 2017 г. и в момента снима The Last Laugh, който трябва да излезе през 2018 г.

Бързи факти

Празнувано име: Чеви Чейс
Истинско име/пълно име: Корнелиус Крейн Чеви Чейс
Пол: Мъжки
Възраст: 78 години
Рождена дата: 8 октомври 1943 г
Родно място: Долен Манхатън, Ню Йорк, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,92 м
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Джейни Чейс (м. 1982 г.), Жаклин Карлин (м. 1976–1980 г.), Сузане Чейс (м. 1973–1976 г.)
деца: Да (Caley Leigh Chase, Cydney Cathalene Chase, Emily Evelyn Chase, Bryan Perkins)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Актьор, комик, писател и продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 60 милиона долара

Биография на Chevy Chase

Чеви Чейс е роден на 8 октомври 1943 г. в семейството на редактора на книги Едуард Тинсли Нед Чейс и Каталин Паркър. Майката на Чейс беше пианистка и незаконна дъщеря на художника и илюстратора Едуард Лий Чейс. Шеви е роден и израснал в Ню Йорк. Шеви е бил изложен на изкуства и музика в ранна възраст в резултат на генеалогията на майка си. Чейс прекара почивката си в Ипсуич, Масачузетс, в Касъл Хил. Родителите му се развеждат, когато той е на четири години, и той посочва в биографията си, че е бил физически и психологически малтретиран от майка си и втория си баща многократно. Родителите на Чейс починаха през 2005 г.Чейс имаше добро образование. Riverdale Country School е мястото, където той започва обучението си. Завършва училището Стокбридж в Масачузетс. По-късно, през 1962-63 г., той посещава колежа Хавърфорд, където комедийният бъг го ухапва. Чейс е преместен в Бард Колидж, където следва предмедицинско образование.

Чеви Чейс в момента живее в Ню Йорк с третата си съпруга Джейни. Той има три деца, Сидни, Кейли и Емили. Чейс се жени за Сюзан Чейс в първия си брак. По-късно в живота си той се жени за Жаклин Карлин. Вторият му брак завършва с развод заради навиците му към наркотиците.

  Чеви Чейс

Възраст, височина, тегло на Chevy Chase

Чеви Чейс е роден на 8 октомври 1943 г. и към 2022 г. е на 78 години. Висок е 1,92 метра, а теглото му е 90 кг.

кариера

Чейс започва кариерата си през 1967 г., когато е съосновател на комедийната трупа Channel One. По-късно той получава поръчка от списание MAD да създаде сатира от една страница за Мисията невъзможна. Chevy посвещава цялата си концентрация на комедията като работа на пълен работен ден до 1973 г. Той е нает като редовен участник в The National Lampoon Radio Hour. През октомври 1975 г. Чейс е част от първоначалния състав на Saturday Night Live. Той е замесен в редица скандали в резултат на хапливостта и физическия си хумор.

Той напусна SNL след втория сезон, защото му бяха предложени множество възможности за филми. Чейс се появява за първи път във филмите Tunnel Vision и Foul Play. Чейс беше световна знаменитост през 80-те години на миналия век, получавайки приблизително 7 милиона долара за всеки филм. Той все още е една от най-известните знаменитости. Той все още работи в телевизията и киното. Последният му филм беше „Vacation a Dog Years“, а сега снима „Последният смях“.

Чейс е добре известен със своите комедийни времена и актьорски способности. Получавал е награди и номинации в различни категории както в телевизията, така и в киното. Той беше номиниран за наградата Златен глобус за най-добър актьор и наградата Златен глобус за нова звезда на годината за изпълнението си във филма Нечестна игра. Чейс беше номиниран за награда Сатурн за най-добър актьор за изпълнението си на Ник Халоуей в Мемоарите на невидимия човек.

Чейс е номиниран за наградите на Гилдията на писателите на Америка за първата си работа, The Smothers Brothers Show. Той беше номиниран за награда Emmy за индивидуално изпълнение във вариететна или музикална програма за композиране и изпълнение на Saturday Night Live.

Нетната стойност на Chevy Chase през 2022 г

Шеви Чейс нетната стойност се очаква да бъде приблизително 60 милиона долара към октомври 2022 г. Чейс е работил като актьор, писател, физически комик, скеч комик и стендъп комик. По-голямата част от нетната му стойност произтича от различните му телевизионни и филмови роли. Неговите стендъп комедийни съчетания продължават да привличат продуценти и почитатели. Той участва в няколко реклами като световна суперзвезда. Dollar Rent-a-Car, Doritos, History Channel и други бизнеси бяха ефективно популяризирани от преследването, увеличавайки нетната му стойност.

В интервю Чейс каза, че да си знаменитост налага чувство на задължение към обществото. Чейс е природозащитник, който активно участва в благотворителни събития. Чейс е много талантлив човек с красиво сърце, който е открит за своите политически възгледи. Неговата работна етика е насърчение за бъдещите поколения.

Популярни Публикации