Джон Леджънд заяви, че враждата му с Кание Уест е заради политиката

Коренът за враждата му с Кание Уест, според американския музикант и автор на песни Джон Леджънд, са техните политически различия.

Легендата каза в подкаста The Axe Files на CNN:

Не сме толкова близки, колкото бяхме преди. Искрено вярвам, че тъй като открито се разминавахме по отношение на кандидатурата му за правителство и подкрепата му за Тръмп, за нас стана твърде много да поддържаме отношенията си.Той продължи с думите:

Не бях сам в това, но, знаете ли, той не беше доволен. Оттогава не поддържаме връзка.

Кание Уест е открит почитател на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Наскоро той заяви, че все още носи червена шапка. Уест също води кампания за президент като кандидат на трета страна през 2020 г. Кампанията му обаче беше контролирана от група републикански агенти, които искаха Тръмп да бъде преизбран.

 Кание Уест

Kanye наказа Legend и Big Sean, че не го подкрепиха по време на президентската му кампания през ноември. По време на участие в подкаста Drink Champs, музикантът заяви:

Когато кандидатствах за поста, демократите бързо използваха Джон Леджънд и Биг Шон, за да атакуват младежа, който беше променил живота им. Това са някакви мръсни глупости. И не се забавлявам с нито един от тях, така че, моля, приемете моите извинения.

Враждата между Кание Уест и Джон Леджънд през 2018 г

Политическите различия между Legend и Kanye не са нови, датиращи от 2018 г. В интервю за 202 John Legend каза, че не смята Kanye West за близък приятел и че тяхната намаляваща връзка е част от нормалния цикъл на живота. Кание Уест официално обяви подкрепата си за бившия президент на САЩ през 2018 г., след което Legend уж го помоли да преосмисли. Според докладите Джон Леджънд е казал на Уест, че е твърде силен и важен, за да подкрепи Тръмп.

Докато Кание нямаше да промени подкрепата си за Тръмп, Легенда изрази разочарование, но каза, че няма да се отрече от Уест. Той също така каза, че те не са били най-добрите приятели. Legend каза в интервю от 2020 г., че той и Уест продължават да спорят по темата, като каза:

Но, както винаги съм казвал, никога преди не сме обсъждали политика. Никога не беше споменато през целия ни разговор. Разговорите ни почти винаги бяха за музика и изкуство.

 Джон Легенда

Кание Уест наскоро имаше множество публични кавги. Наскоро имаше публичен спор с американския рапър Кид Куди, който изглеждаше приятел с Пийт Дейвидсън. Ким Кардашиян, бившата съпруга на Кание Уест, излиза с Дейвидсън. Kanye каза публично, че Cudi няма да участва в следващия му албум „DONDA 2“, защото е приятел с знаете кой. Той също така каза, че днес всички говорим на езика на Били, намеквайки за публичния му спор с Били Айлиш.

Популярни Публикации