Мелъди Хърд- Нетна стойност, биография, възраст, родители, височина, кариера

Мелъди Хърд е американска детска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и Instagram звезда от Мериленд. Тя е добре известна в цялата страна с изключителните си актьорски способности и способности за моделиране.

Мелъди се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително We Are Washington, Trick, Entertainment Tonight, Battle at Big Rock и други.

Тя стана известна след участието си в ролята на Грейси Емори в телевизионния сериал на ужасите „Them“. Мелъди Хърд също е дефилирала на многобройни детски модни ревюта, включително JWJ Fashion Show и други.Освен това, тя се появява в редица концерти на живо и церемонии по награждаване. Мелъди Хърд стана известна, след като се появи във филма на Netflix „Бащинство“. Превъртете надолу за повече информация за тази талантлива млада дама.

Бързи факти

Пълно истинско име Мелъди Хърд.
Възраст (към 2020 г.) 9 години.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност и звезда в Instagram.
Дата на раждане 30 октомври 2011 г. (неделя).
Място на раждане Мериленд, САЩ.
образование Изучаване.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност 1,2 милиона щатски долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 3′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 30 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.

Мелъди Хърд Възраст, Родители, Зодия

Мелъди Хърд , млада талантлива актриса, е родена на родителите си в неделя, 30 октомври 2011 г., в Мериленд, САЩ. Тя е родена в добре установено семейство и практикува християнството.

Възрастта на Мелъди Хърд се оценява на около 9 години въз основа на нейната дата на раждане. Всяка година на 30 октомври Мелъди реже тортата за рождения си ден. Според източници Хърд започва да работи в развлекателната индустрия в ранна възраст.

В момента Мелъди е записана в местно частно училище в родния си град за своето образование. Работи и върху актьорската си кариера. В момента Мелъди Хърд е една от най-известните американски детски актриси и модели.

Според източници Мелъди Хърд идва от смесен етнически произход от африкански произход. Тя се придържа към християнската вяра. Според рождената й дата Мелъди е зодия Скорпион.

Мелъди Хърд е втората дъщеря на родителите си, според профила й в Instagram. Тя е член на смесено семейство. Позволете ми също да спомена, че баща й, „Фред Хърд II“, е влиятелен човек в социалните медии.

Майка й, „Ниша Хърд“, от друга страна, е модел и интернет знаменитост. Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има две сестри на име „Лирик Хърд“ (по-голяма) и „Ритъм Хърд“ (по-млада) (по-млада).

  Мелъди Хърд

Melody Hurd Height (Източник: Pinterest)

кариера

Мелъди Хърд започва кариерата си като модел, според източници. Според нейния профил в Instagram тя е участвала в различни събития за детски модели и шоута на живо.

Мелъди Хърд също участва в JWJ Fashion Show в Атланта, Джорджия.

Тя също така публикува множество спомени от модни ревюта в акаунтите си в социалните медии. Мелъди Хърд също е представена в редица статии в списания.

Мелъди Хърд направи своя дебют на екрана през 2017 г. с телевизионния сериал „Ние сме Вашингтон“, според IMDB. След това й беше дадена възможност да играе Кадаша в късометражния филм от 2019 г. Battle at Big Rock.

През същата година тя играе Джанис във филма 'Трик'. Мелъди беше избрана за главната роля на Грейси Емори в телевизионния сериал „Те“ поради изключителните си актьорски способности.

След това тя участва като Мади Логелин във филма на Netflix „Бащинство“. Тя си сътрудничи с Кевин Харт, Алфре Уудард, Деуанда Уайз, Лил Рел Хауъри и други знаменитости по този филм.

Нетната стойност на Мелъди Хърд 2022 г

Колко струва нетната стойност на Мелъди Хърд? Тя стана известна в ранна възраст. Нетното състояние на Мелъди Хърд се оценява на между 1,2 милиона долара към октомври 2022 г. според източници (прибл.).

Мелъди Хърд Гадже и срещи

С кого се среща Мелъди Хърд? Мелъди Хърд, известна детска актриса, е твърде млада, за да има връзка. Обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

Мелъди и нейният най-добър приятел Рей Шон се състезаваха в многобройни състезания за детски модели. Тя също обича да играе с приятелите и братята и сестрите си.

Факти

  • Мелъди Хърд се управлява от Teri B Talent and Model Management Company в Ню Йорк, според източници.
  • Тя също се е появявала в редица сценични представления и събития на живо.
  • Нейният официален акаунт в Instagram има над 60,1 хиляди последователи (към юни 2021 г.).
  • Първата публикация на Мелъди Хърд в Instagram е на 18 май 2015 г.

Популярни Публикации