Линдзи Финчър - Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера

Линдзи Финчър е известен американски модел, инфлуенсър в социалните медии, танцьорка, победителка в конкурс за красота, медийна личност и бизнесдама от Уедоуи, Алабама. Финчър се състезава в няколко конкурса за красота като модел. Тя също е коронясана за Мис Университет на Алабама.

Бързи факти

Истинско име Линдзи Гейнс Финчър.
Също известен като Линдзи Финчър.
Професия Модел, танцьор, влиятелен човек в социалните медии, носител на конкурс за красота, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Рождена дата 10 март 2000 г. (петък).
Родно място Wedowee, Алабама, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Бирмингам, Алабама, Съединени американски щати.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 800K-850K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университетът на Алабама.
Институтът за американски музикален театър.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Линдзи Финчър

Финчър е роден в проспериращо семейство. Тя беше родена на 10 март 2000 г. в Wedowee, Алабама, Съединените щати. Тя е вярваща християнка. Линдзи е на 22 години според рождената си дата (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 10 март всяка година. Линдзи получава бакалавърска степен по изкуства по танцово изпълнение и политически науки от Университета на Алабама, според нейния официален уебсайт. Учила е и в Института за американски музикален театър. След това започва да работи като модел и танцьорка.

Височина и тегло на Линдзи Финчър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Линдзи Финчър е висока 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Линдзи Финчър

Нетната стойност на Линдзи Финчър

Колко е нетната стойност на Линдзи Финчър? Тази прекрасна жена изкарва прехраната си чрез кариерата си на модел. Освен това тя печели пари, като рекламира марки. Финчър е работил с редица известни компании. Нетната й стойност се оценява на между 800 000 и 850 000 долара. (приблизително).

кариера

Финчър се интересува от моделиране и танци от малък. Тя започва да танцува от много ранна възраст. Като професионален танцьор, Финчър също е участвал в няколко събития и семинари. След това тя започва да се концентрира върху кариерата си на модел. Линдзи започна да тренира за Мис Алабама, след като получи титлата Мис Университет на Алабама. Тя спечели и титлата Мис Алабама 2022 на 3 юли 2022 г. в резултат на упоритата си работа и умения. Линдзи също е работила с редица известни компании и агенции за модели.

Линдзи Финчър Гадже и срещи

С кого се среща Линдзи Финчър? Линдзи обича да прекарва време с приятелите и колегите си. Финчър размени няколко снимки с най-близкия си приятел Куентин Румо. Линдзи изглежда има тясна връзка с Rummo въз основа на нейните публикации в Instagram. Тя обаче не дава никаква информация за сегашното си състояние на връзка или партньор.

Популярни Публикации