Коя е Лани Рандол? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Лани Рандол, понякога известна като Лани Бейкър, е модел и звезда в социалните медии от Съединените щати. Нетната й стойност е спечелена от професията й на модел и партньорство с марка в нейните профили в социалните медии. Тя е добре известна със своята дръзка и привлекателна визия, с която се фука в социалните си медийни платформи.

Бързи факти

Име Лани Рандол
Нетна стойност 0,5 милиона долара
Дата на раждане 16 май 1999 г
Възраст 23 години
Родно място Оклахома, САЩ
Професия Модел и личност в социалните медии
Националност американски
Роден град Оклахома, САЩ
Семейно положение Женен
Училище Местна гимназия, Оклахома, Съединени щати
Колеж / университет Местен частен университет, Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
баща Джеймс Бейкър
Майка Тара Бейкър
Братя и сестри 2 братя
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 52 кг

Биография на Лани Рандол

Лани Рандол е родена на 16 май 1999 г. Тя е на 23 години към 2022 г. Тя е отгледана в добре установено семейство от Оклахома, Съединени щати. Тя е от американска националност и следва християнската вяра. Бащата на Лани Рандол, бизнесмен, се казва Джеймс Бейкър, а майка й, домакиня, се казва Тара Бейкър. Тя също има двама братя, чиито имена са Маверик Бейкър и Кеш Бейкър.

Завършва основното и средното си образование в местна гимназия в Оклахома, САЩ. След това се записва в близкия частен университет в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати, където сега продължава своето допълнително образование. Тя се интересуваше от моделиране от малка и започна да публикува свои горещи и пикантни снимки в многобройните си акаунти в социалните медии, където бързо се изкачи до славата.Лани Рандол Височина, Тегло

Лани Рандол е младо, красиво, секси и прекрасно момиче със страхотно отношение. Размерите на тялото й са около 34-26-35 инча. Тя е висока 5 фута 9 инча и тежи около 52 кг. Тя има великолепна руса коса, която е дълга и лъскава, както и пламтящи сини очи, които са зашеметяващи и очарователни.

кариера

  • Бейкър започва кариерата си на модел в млада възраст, когато повечето модели започват своята кариера. През последните няколко години тя се занимава с моделство. Този зашеметяващ за първи път подписа с LA Models и агенцията Kim Dawson. След това тя се появи в различни компании, включително Neiman Marcus, Caycee Black, Exit Peru и още няколко.
  • Лани е човек със свободен дух, който вярва в това да следва сърцето си и винаги е готов за нови приключения и шансове. Лани изглежда много амбициозен и оптимистичен мислител. Лани е известна с това, че търси нови възможности и дава всичко от себе си. Тя успя да си създаде репутация в моделирането за кратко време благодарение на усърдния си характер.
  • Освен това този зашеметяващ, уверен и очарователен герой вдъхновява хората по целия свят. За да не добавя, тя има голям брой последователи в Instagram.
  • Бейкър започна да споделя своите най-горещи и секси снимки в Instagram през 2015 г. Междувременно тази красавица сподели видео, в което демонстрира певческите си способности, като изпълни една от любимите си песни на Майкъл Джексън. Това нейно видео привлече много внимание и бързо се превърна в разговор в града.
  • Бейкър често взаимодейства с братята си Кеш и Маверик в техните акаунти в TikTok. Освен това тя води блог, наречен „моделната диета“.

Нетната стойност на Лани Рандол през 2022 г

Лани Бейк r е професионален блогър, който прави много пари от сесии за моделиране, модни тенденции и лайфстайл влогове. Нейното нетно състояние се оценява на 0,5 милиона долара към октомври 2022 г. Основните й източници на доходи са кариерата й на модел и парите от социалните медии. Лани преследва кариера като модел и блогър. Лани прави пари чрез моделиране за компании като Exit Peru, Neiman Marcus и Caycee Black. Освен това, тя генерира забележителни цифри в Instagram поради голямата си база от фенове. Да не говорим, че е блогър.

Lani Randols Съпруг, брак

Рандол и нейният съпруг Гарет Рандол се ожениха на 4 август 2019 г. в Тълса, Оклахома. Тя се омъжи за Гарет Рандол през 2019 г. и няма информация за предишни нейни партньорства.

Популярни Публикации