Лиза Пембъртън- Възраст, височина, Wiki, биография, нетна стойност, кариера, съпруг

Лиза Пембъртън е най-известна като съпругата на американо-канадския певец Пол Анка. Лиза никога не е разкривала нищо за детството си. Лиза е родена на 15 юли 1953 г. в Онтарио, Канада. Нейните родители са я родили.

Дороти Пембъртън и Рон Пембъртън Лиза Пембъртън е израснала в Отава и е посещавала университета Карлтън, където е получила бакалавърска степен по психология и човешки отношения. По-късно Лиза посещава училището на UC Berkeley, за да получи бакалавърска степен по обществено здраве. Лиза работи като съветник за юноши след завършване на бакалавърската си степен до 1977 г.

Бързи факти

Пълно име Лиза Пембъртън
Професия Отдел грим, специални ефекти
Възраст (Както през 2022 г.) 69 години
Дата на раждане 15 юли 1953 г
Зодия N/A
Родно място Онтарио, Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет UC Berkeley School
Височина 5 фута и 7 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло 66 кг
Приблизителна нетна стойност 2 до 5 милиона долара
баща Рон Пембъртън
Майка Дороти Пембъртън
Съпруг Пол Анка
деца Step Kids – Итън, Аманда, Алисия, Амелия, Александра и Антея Анка

Биография на Лиза Пембъртън

Лиза Пембъртън е роден на 15 юли 1953 г. в Онтарио, Канада. Всяка година на 15 юли Лиза празнува рожден ден. Въпреки това, няма налична информация за зодията на Пембъртън. В момента Пембъртън е на 69 години.Височина и тегло на Лиза Пембъртън

Лиза е висока приблизително 5 фута и 7 инча и тежи приблизително 66 кг. Нейният съпруг, от друга страна, е роден на 30 юли 1941 г. Съпругът на Лиза ще бъде на 81 години през 2022 г. По отношение на физическия ръст Пол е висок около 1,67 метра.

  Лиза Пембъртън

Лиза Пембъртън със съпруга си (Източник: Pinterest)

Лиза Пембъртън Съпруг, брак

Лиза Пембъртън се ожени за Пол Анка през октомври 2016 г. и оттогава двойката живее щастливо заедно. Лиза се среща с Анка повече от шест години, преди да се омъжи за него. Лиза и Анка се ожениха във Four Seasons в Лос Анджелис, Калифорния, пред семейството и приятелите. Лиза няма деца от съпруга си Пол, но обожава и шестте си доведени деца. Всички са от предишния брак на съпруга й.

Лиза не е първата и единствена съпруга на Пол Анка. Лиза се жени за Анка, която е третата му съпруга. През 2008 г. Анка се жени за втората си съпруга, неговата треньорка Анна Аберг. По-късно същата година той се развежда с Анна и получава еднолично попечителство над сина си Итън. От 1963 до 2001 г. е женен за дъщерята на ливанския дипломат Ан де Зогеб. Има пет дъщери от първия си брак: Антея, Амелия, Алисия, Александра и Аманда.

Нетната стойност на Лиза Пембъртън

Лиза Пембъртън живее луксозен и комфортен живот като съпруга на известна знаменитост Пол. Състоянието на Лиза се оценява на между 2 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. според различни източници. Работейки в отдел за грим, Пембъртън успя да спечели значителна сума пари. Съпругът на Лиза, от друга страна, има нетна стойност от около 80 долара.

Факти

  • Лиза е родена на 15 юли 1953 г. в Онтарио, Канада.
  • Пембъртън е висок 5 фута 7 инча и тежи 66 килограма.
  • Лиза се жени за Анка, която е третата му съпруга.
  • Състоянието на Лиза се оценява на между 2 и 5 милиона долара според различни източници.
  • Лиза се омъжи за Пол Анка през октомври 2016 г. и оттогава двойката живее щастливо заедно.
  • Нетното състояние на съпруга на Лиза в момента е около 80 долара.

Популярни Публикации