Geon Roung- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Геон Рунг е известна южнокорейска певица, танцьорка, онлайн личност, медийно лице и интернет звезда. За своята привлекателност той получи национална слава. Той качи невероятните си снимки в Instagram и хората обичат да го следват в ежедневните му дейности. Той също така комуникира със своите последователи чрез своите акаунти в социалните медии.

Бързи факти

Пълно истинско име Парк Geon Roung.
Сценично име Geon-oung.
Известно име Геон Рунг.
Възраст (към 2021 г.) 13годишен.
Зодия Зодия Дева.
Родно място Инчеон, Южна Корея.
рожден ден 1 септември 2008 г.
Религия християнството.
образование Гимназист.
Училище Частно училище в Южна Корея.
Етническа принадлежност азиатски.
Националност Южно корейски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 36 кг .

Geon Roung Възраст и ранен живот

Геон Рунг беше роден на 1 септември 2008 г , в Инчеон, Южна Корея. Живее в родния си град със семейството си. Той е на 13 години (към 2021 г.). Парк Геон Рунг е пълното му име. Той е отличен ученик, който никога не пренебрегва своите академици заради работата си. Докато преглеждахме социалните му медии, открихме, че е завършил престижна корейска институция през 2021 г. Той публикува снимки от завършването си на основното училище в социалните медии. Сега е гимназист, според възрастта му.

Височина и тегло на Geon Roung

Geon Roung е висок 4 фута 9 инча . Тежи приблизително 36 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Геон Рунг

Нетната стойност на Geon Roung

Колко е нетната стойност на Geon Roung? Geon е популярен детски актьор, танцьор и медийна личност. Неговите почитатели искат да знаят повече за него, тъй като светкавично стана звезда. Нека ви кажа, че той прави пари чрез актьорската си кариера, реклами и клуба Играй с мен. Нетната стойност на Geon Roung се оценява на между 600 000 USD и 700 000 USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Рунг е талантлив млад мъж. Започва кариерата си като дете модел и актьор. Той се появява в няколко реклами и детски реклами. Освен това той направи своя актьорски дебют с малка пиеса, наречена „Животът на Галилео“, която качи в собствения си акаунт в Instagram. Освен това Geon е член на „Play With Me Club“, заедно със SooA, Jiho, Melany, Mangeles, Seung-bi и Revaline.

Daekyo Media Contents Business Division управлява клуба. Основната цел на тази съвместна група е да забавлява хората. Според запознати, „Play with me club“ ще направи своя дебют през 2020 г. с първото парче, наречено Let’s Play. Хората харесват очарователните малки деца и техните невероятни изпълнения.

Geon Roung Приятелка и запознанства

С кого се среща Geon Roung? Благодарение на своите танцови способности и симпатично поведение, членът на популярната танцова група си спечели място в сърцата на хората. Почитателките му задават въпроси в социалните мрежи дали излиза с някого. Нека ви кажа, че направихме много проучвания на неговия IG акаунт и открихме, че той има много приятели.

На страниците си в социалните мрежи той публикува свои снимки със свои приятели и други танцьори. Така че все още не са разкрити подробности относно личния му живот или партньор. Освен това той е твърде млад, за да има любовна връзка в момента. Така че той не е женен и се концентрира върху училището и работата си. Можем само да се надяваме, че в близко бъдеще той ще разкрие информация за личния си живот пред своите почитатели.

Популярни Публикации