Синът на Моника Ферароти се интересува от футбол от тригодишна възраст

Майката на Родриго де Пол е Моника Феророти. Родриго Хавиер Де Пол е пълното му име. Професионално той е футболист, който играе като полузащитник за клуба Атлетико Мадрид, както и за националния отбор на Аржентина. Той беше родом от Саранди, Аржентина.

Бързи факти

Пълно име Моника Феророти
Първо име Моника
Фамилия Ферароти
Професия Майка на знаменитост
Националност аржентински
Държава на раждане Аржентина
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Разведена
Съпруг Робърт Де Пол
Без деца 3

Моника вече се е развела със съпруга си?

Моника се омъжи за човек на име Роберто де Пол. За съжаление, двойката не издържа цял живот заедно. Бившият съпруг на Моника се ожени повторно, но тя остана неомъжена. Като самотна майка тя носеше отговорност за всичките си деца. Тя работеше изключително много, за да осигури семейството си. За да бъде ясно, тя е независима и властна жена, която е получила солидно финансово образование. Тя и останалата част от семейството живееха добре като другите обикновени домове, тъй като тя печелеше пари сама. Тяхното приятелство и единство са ключът към оцеляването им въпреки бедността им в Аржентина.

  Моника ФероротиСлед дълъг период на запознанство те се ожениха.

Родриго и Камила Хомс са младоженци. Двамата се запознават още като тийнейджъри. Когато шансът се представи, жената доведе Родриго със себе си. Двойката пътува първо до Валенсия, след това до Италия. Те останаха пет години и след като бяха във връзка няколко години, официално се ожениха. След това се премества в Испания от Италия.

След това жената благодари на Удине от дъното на сърцето си, че отвори врати и й осигури страхотни хора, които ще бъдат с нея завинаги. Тя каза също, че семейството й се е увеличило до две деца и куче, общо петима членове.

Развежда се, въпреки че има две деца

Никой от тях не е казал нищо за това, но отговорът на партньора на Родриго го намекна. Тя обичаше забележките в профила си в социалните медии, които гласяха: Ти ме пусна толкова леко, че постави под въпрос всичко, което ми каза. Трудностите в отношенията им започват, когато Родриго внезапно се замесва в Wandagate.

Според съобщенията спортистът може да е имал афера с жена на име Чайна Суарес. Той също беше свързан с Тини Стосел. Този мит започна, когато Тини, певицата, отиде в Мадрид и мнозина предположиха, че тя ще срещне Родриго там. След това съпругата на Родриго спря да следва Тини в социалните медии и спря да обменя изображения със съпруга си.

  Моника Феророти

Родриго Де Пол започва да играе футбол на тригодишна възраст.

Той, както много други, е прекарал детството си в игра на уличен футбол. Интересува се от футбол от тригодишен. В резултат първият му отбор го избра за ролята на вратар. Не се чувстваше комфортно в тази позиция, затова се премести отпред.

Като нападател представянето му се подобри и получи признание, което променя целия разказ. Един от инструкторите на Racing Club, който също тренира младия Родриго, когато той беше в младежката академия, спомена, че е видял Родриго в детския футболен отбор, когато е бил на девет години.
Треньорът го определи като перлата на випуск 94.

Нетна стойност

Доходите на Моника все още не са оповестени, следователно ще зависим от нетната стойност на нейния син Родриго, която се прогнозира да достигне 10 милиона долара през 2022 г. Във футболния свят той се смята за много компетентен и популярен играч.

Популярни Публикации