ElloSteph- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

ElloSteph е известен активист за правата на ЛГБТ и YouTuber от Съединените щати. ElloSteph е самопровъзгласила се лесбийка, която започва да пише блогове, за да изрази себе си. Научете повече за ElloSteph Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Запознанства, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Стивън Фрог
Дата на раждане: 05 януари 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Семейно положение: по отношение
Разделям Мадисън Кларк, Анна Кембъл
Нетна стойност 22 милиона долара
Родно място Южна Флорида
Националност американски
образование Университет на Централна Флорида
Братя и сестри (един)
Twitter Стеф Фрог Twitter
Youtube Стеф Фрош Youtube
Instagram Steph Frog Instagram

ElloSteph Възраст и ранен живот

Стефани е първото име на ElloSteph. ElloSteph е роден на 05 януари 1993 г. в Южна Флорида, САЩ, в семейство от средната класа. Тя израства заедно със сестра си Хейли. Майка й беше стълб на силата за нея и тя беше единственият й източник на подкрепа. Майка й почина, когато беше в гимназията, което беше жалко.

ElloSteph участваше в спонсорирани от училище драми, защото се стремеше да бъде актьор. Тя осъзнава, че е различна от другите момичета в ранното си юношество. Тя беше напълно незаинтересована от момчетата. От друга страна, тя не се срамуваше от своята сексуалност и беше открита за това от самото начало.ElloSteph Образование

ElloSteph получи сертификат от „Университета на Централна Флорида“ със специалност „Театрална музика“. Тя получи магистърска степен от Нюйоркския университет. Участвала е и в малък брой музикални проекти.

Височина и тегло на ElloSteph

Колко висок е ElloSteph? Височината и теглото й не са дадени. Красива и млада, ElloSteph е привлекателна и има прекрасен характер. Очите й са прекрасни сиво-сини, а косата й е кафява.

  ElloSteph

ElloSteph с колата си (Източник: Instagram)

кариера

ElloSteph стартира канала си в YouTube през 2010 г. с няколко произволни видеоклипа. По-късно тя започна да качва репетициите си за драма и след това премина към публикуване на кавър версии на популярни песни. Тя също така сподели няколко забавни видеоклипа, както и записите си от прослушване.

Тя бързо се превърна в незначителна знаменитост, но все още трябваше да разбере тежестта на YouTube, защото беше непостоянна в публикуването на видеоклиповете си. Когато откри, че възприятието на широката общественост за хомосексуалистите е негативно, тя реши да говори за това.

ElloSteph започна да пише блогове в Tumblr и се обяви против потискането на ЛГБТ хората от правителството и невежите цивилни. Много хора започнаха да следят блоговете й и похвалиха работата й. Преди края на 2013 г. тя имаше много последователи, които започнаха редовно да коментират всички нейни блогове и видеоклипове.

През същата година тя публикува видео, озаглавено „Girlfriend Tag“ с доста смела миниатюра и видеото бързо стана вирусно, събирайки над един милион гледания. Нейната база от абонати нарастваше постепенно, докато тя продължаваше да публикува смели и смислени видеоклипове. Нейният канал наскоро спечели над 372 хиляди абонати.

ElloSteph Нетна стойност и награди

Тя се е превърнала в модел за подражание за много хомосексуалисти по света благодарение на своята смелост и безстрашие. Въпреки че все още не е призната, скоро ще бъде запомнена с усилията си. Нетното състояние на Елостеф се оценява на 22 милиона долара към октомври 2022 г.

Състояние на връзката ElloSteph

С кого се среща ElloSteph? В момента се среща със Саманта Джоунс, медицинска сестра в онкологията. Тази очарователна двойка може да бъде намерена в Instagram на ElloSteph. По отношение на сексуалната ориентация тя е лесбийка.

ElloSteph твърди, че е излизал с няколко жени, но връзката й с колегата й YouTuber Мадисън Кларк влезе в заглавията. Те често бяха виждани да показват привързаност един към друг, но двойката се разведе през 2017 г. Те бяха включени в редица техни видеоклипове.

Тя също се е срещала с Анна Кембъл, известна лесбийка в YouTube. ElloSteph и Anna Campbell са наречени най-популярната лесбийска двойка в Америка. В момента тя не е замесена в никакви слухове или противоречия.

Популярни Публикации