Ашли Санчес- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, височина

Ашли Санчес е известен американски футболист, спортист, инфлуенсър в социалните медии, медийна личност и предприемач от Пасадена, Калифорния, САЩ. Тя е известна в нацията с професионалната си футболна кариера с Washington Spirit. Тя поема ролята на нападател.

Бързи факти

Истинско име Ашли Санчес.
Професия Футболист, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Рождена дата 16 март 1999 г. (вторник).
Родно място Пасадена, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Монровия, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия Монровия.
Калифорнийският университет, Лос Анджелис.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 52 кг
Височина Във футове инчове: 5′ 4″

Възраст и ранен живот на Ашли Санчес

Ашли Санчес е роден на 16 март , 1999 . Родена е в Пасадена, Калифорния, САЩ. Ашли е на 22 години според рождения й ден (към 2021 г.). Всяка година на 16 март тя празнува рожден ден. Ашли, според нашето проучване, завършва средното си образование в гимназия Монровия. Ашли се записва в Калифорнийския университет в Лос Анджелис за допълнителни изследвания. Тя започва да играе футбол в ранна възраст. Санчес започва да се състезава в състезания за юноши през гимназиалните си години. Сега тя е професионална футболистка за женския национален отбор на Съединените щати.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отлична и необикновена личност. Ашли Санчес е висока 5 фута 4 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Ашли Санчес

Нетната стойност на Ашли Санчес

Колко е нетната стойност на Ашли Санчес? Основният източник на доходи на Ашли Санчес е професионалната й футболна кариера. Според източници тя е подписала договор с Washington Spirit. Ашли също печели много пари от спонсорирани реклами с множество спортни спонсори. Смята се, че нетното състояние на Ашли Санчес е приблизително 3-4 милиона долара, според източници (приблизително). Сега тя води богат начин на живот в Монровия, Калифорния.

кариера

Санчес започва да играе футбол като дете с Legends FC, Santa Anita SC и So Cal Blues, според нейната страница в Wikipedia. Тя започна колегиалната си футболна кариера през 2017 г., когато се присъедини към UCLA Bruins. През първата си година името й беше сред първите единадесет в екипа на Pac-12 за всички конференции. Ашли записа шест гола и девет асистенции по време на редовния сезон на UCLA. Тя беше избрана от Washington Spirit през януари 2020 г. Ашли представляваше Съединените щати на нива под 14, под 15, под 17, под 20 и под 23 години през цялата си международна кариера. Тя също беше капитан на Световното първенство за жени на FIFA U-17 през 2016 г. Ашли също се е състезавала в Световното първенство на FIFA U-20 за жени през 2016 г. и Световното първенство на FIFA U-20 за жени през 2018 г. Тя представляваше женския национален отбор по футбол на Съединените щати в мач срещу Нова Зеландия през февруари 2022 г. Сега Ашли се концентрира върху професионалната си футболна кариера.

Ашли Санчес Гадже и срещи

С кого се среща Ашли Санчес? Ашли Санчес има връзка с нейния приятел Джош Уудс. Открихме, че Джош също е професионален футболист, след като прегледахме страницата му в Instagram. Той е професионален футболист в Детройт Лайънс. Ашли не уточни датата на първата им среща. Джош и Ашли се срещат от дълго време, според нашето разследване. Уудс също публикува няколко романтични снимки със Санчес в профила си в Instagram. Състоянието на предишната връзка на Ашли и историята на запознанствата не са достъпни за нас. Сега тя живее прекрасен живот с любовника си. Освен това обича да общува с колегите си.

Популярни Публикации