Джавед Африди- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, съпруга, нетна стойност, кариера

Джавед Африди е известен пакистански бизнес ръководител, влиятелен човек в социалните медии, инвеститор и предприемач от Бара, Хайбер. Този пакистански бизнесмен е известен в страната като собственик на франчайза за крикет Peshawar Zalmi в Пакистанската суперлига (PSL). Освен това Джавед е главен изпълнителен директор на Haier Pakistan.

Джавед също притежава автомобилна компания, наречена MG JW Automobile Pakistan, според неговия профил в Instagram. Не само това, той е успешен предприемач и инвеститор в Пакистан. Африди също е работил с много известни личности и артисти.

Като фен на крикета, Африди също е спонсорирал много турнири по крикет. Джавед нашумя през март 2022 г., след като изрази интерес към закупуването на Челси (футболен клуб). Той също участва в надпреварата за придобиването на Челси. Уикито на Джавед Африди, биографията, родителите, кариерата, нетната стойност, съпругата, децата, родителите, братята и сестрите, височината и фактите се обсъждат днес.Бързи факти

Истинско име Джавед Африди
Професия Бизнес ръководител, предприемач, влиятелен човек в социалните медии и инвеститор.
Възраст (към 2021 г.) 36 години.
Рождена дата 14 август, сряда
Родно място Бара, Хайбер, Пакистан.
Сегашен адрес Бара, Хайбер, Пакистан.
Зодия Лео.
Нетна стойност 30 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер 1. Армейско народно училище.
2. Edwardes College Peshawar.
3. Regent’Regent’ssity Лондон.
4. Оксфордският университет.
5. Said Business School.
6. Лондонско училище по икономика и политически науки.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
каста Патан.
Националност пакистански.
Религия ислям.

Биография на Джавед Африди

Джавед Африди , пакистански бизнесмен, е роден в сряда, 14 август, в Бара, Хайбер, Пакистан. Африди произхожда от мюсюлманско семейство, според Wikipedia. Африди е добре образован човек.

Джавед Африди Височина, Тегло

Джавед Африди има височина 5 фута 8 инча и тегло 80 кг. Размерът на обувките му е 8 (UK). Мерките на тялото му в момента не са известни. Има черна коса и тъмнокафяви очи.

  Джавед Африди

Джавед Африди (Източник: Pinterest)

Джавед Африди Образование

Получава основното си образование в армейското държавно училище в Пешавар, според профила му в социалните медии. Джавед се записва в Edwardes College Peshawar за дипломиране след завършване на средното си образование. По-късно, за да получи висше образование, той се премества в Лондон. Регистрира се в Regent’s London и завършва обучението си там. Освен това той посещава Оксфордския университет.

Според нашето проучване Джавед е посещавал Sad Business School и London School of Economics and Political Science. Джавед се завръща в Пакистан, след като завършва образованието си и започва собствен бизнес. Сега той е успешен бизнесмен в Пакистан.

Семейство Джавед Африди

Джавед е роден в мюсюлманско семейство, според докладите. Нека ви кажа нещо за него: той е патан. Бащата на Джавед, според Уикипедия, е Хаджи Сабил Хан. Баща му е починал през юли 2016 г., според източници. Майка му пък е домакиня. Той има брат на име Шах Файсал Африди в семейството.

Роднините на Джавед са Манзур Африди, Аюб Африди и Шахид Африди. Неговият чичо Аюб Африди е пакистански политик, според съобщенията. Джавед обича да прекарва време със семейството си. Той също така е споделил много снимки със семейството и приятелите си.

Джавед Африди Съпруга, брак

Джавед Африди е женен. Никъде не разкрива информация за жена си. Освен това, според някои интернет медии, Джавед е баща на две деца, Алеена Африди (дъщеря) и Хамдан Африди (син) (син).

Ще се опитаме да разберем колкото е възможно повече за живота на Джавед и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Джавед също обича да играе с деца.

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Джавед Африди е добре известен бизнесмен. Джавед е успешен бизнесмен, който притежава няколко бизнеса в Пакистан. Нека ви кажа, че той също закупи отбора по крикет Peshawar Zalmi в Пакистанската суперлига (PSL).

Не само това, но Джавед е и съосновател и главен изпълнителен директор на JoChaho. Джавед също е собственик на MG JW Automobile Pakistan. Първо и най-вече, той беше собственост на JW Auto Park.

Като собственик на MG JW Automobile Pakistan, Джавед също рекламира най-новите модели на MG в социалните медии. Освен това Африди е главен изпълнителен директор на Haier Pakistan. Освен това е успешен предприемач и инвеститор.

Без самодисциплина успехът е невъзможен. Самодисциплината е връзката, която свързва добрите намерения с добрите действия. Това е разликата между краткосрочен и дългосрочен успех.

JavedAfridi Нетна стойност

Джавед Африди е успешен бизнесмен и предприемач, според докладите. Той притежава няколко фирми. Африди също получава компенсация от платени спонсорства.

Javed Afridi’Afridi’srth е приблизително милиона (приблизително). Ако преобразуваме тази сума в пакистански рупии, тя е 5,35,13,34 000 PKR. Джавед притежава различни луксозни превозни средства.

Любопитни факти

  • Според докладите Джавед също има канал в YouTube, където публикува влогове и видеоклипове.
  • Джавед също е работил с някои благотворителни организации в Пакистан.
  • Той също така е спонсорирал някои турнири по крикет, включително Haier Super 8 T20 Cup и Пакистанската супер лига.
  • Махира Хан, известна пакистанска актриса, също е била модел на Haier Pakistan.
  • Официалният акаунт в Instagram на Afridi има над 579K последователи (към март 2022 г.).
  • Javed’sJaved’sg е чау чау.
  • Обича да пътува до нови места.
  • Джавед също получи Ситара-и-Имтиаз.

Популярни Публикации