Кой е Оливър Деймън? Нетна стойност, биография, възраст, Wiki

Оливър Деймън е базиран в Oisterwijk, Холандия студент, пилот и предприемач. Daemen стана известен, след като стана най-младият холандец, пътувал до космоса с основателя на Amazon Джеф Безос през юли 2021 г.

Daemen е първият плащащ клиент на Blue Origin, който лети с New Shepard. Той също така е спечелил търг на стойност 28 милиона долара, според докладите.

Според източници Daemen е ученик, завършил гимназия Saint-Adolf. Освен това той получи своя лиценз за частен пилот през 2020 г. Прочетете тази статия, за да научите повече за произхода и семейството на Оливър Деймън.Бързи факти

Пълно истинско име Оливър Деймън.
Възраст (към 2021 г.) 18 годишен.
професия(и) Студент, пилот и предприемач.
Дата на раждане 20 август 2003 г.
Място на раждане Oisterwijk, Холандия.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Гимназия Сен-Одолф.
Утрехтски университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата кафяво.
Националност холандски.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия Кристиян.
Зодия Лео.

Биография на Оливър Деймън

Оливър Даемен Оливър, холандски студент с различни таланти, е роден на 20 август 2003 г. в Ойстервейк, Холандия. Той е роден в проспериращо бизнес семейство. Оливър е християнин и е роден под зодия Лъв.

Открихме, че Daemen празнува рожден ден на 20 август всяка година, след като превъртяхме профила му в Instagram. Оливър Деймън е на 18 години, според източници (към 2021 г.).

Daemen има интерес към космоса от дете. Що се отнася до образованието му, Оливър завършва гимназия Сен-Одолф (Lycée Saint-Odolf) през 2020 г.

Според Wikipedia Оливър ще посети университета в Утрехт (université d’Utrecht) през септември за напреднали изследвания по физика и управление на иновациите. Успоредно със следването си, той прави и кариера на пилот.

Daemen е от чисто бял кавказки етнос, според източници. Според нашето проучване Оливър е най-малкото дете на родителите си. Баща му, „Joes Daemen“, е успешен бизнесмен и основател на Somerset Capital Partners, според източници (холандска частна инвестиционна компания).

Освен това баща му е и главен изпълнителен директор на Съмърсет. Името на майката на Оливър е „Eline Daemen Dekker“. Нека ви кажа, че майка му работи като посланик на Somerset Capital Partners.

Освен това майка му е бивша служителка на KLM Royal Dutch Airlines. Що се отнася до неговите братя и сестри, Оливър Деймън има по-голяма сестра на име „Шарлот Деймън“.

В акаунтите си в социалните мрежи той често публикува свои снимки с членове на семейството си. Според профила му в социалните медии, братята и сестрите на братовчед му са Lotte Daemen и Maartje Daemen.

  Оливър Деймън

Oliver Daemen (Източник: Pinterest)

Оливър Деймън Нет Уърт

Според публикации в медиите Оливър в момента се концентрира върху висшето си образование. Освен това той е обучен пилот. Според Wikipedia, Daemen е получил лиценза си за частен пилот през 2020 г.

Преминал е и професионално пилотно обучение. Въпреки това той се концентрира върху обучението си, за да преследва успешна кариера в бъдеще.

Няма налична точна информация за неговата нетна стойност. Въпреки това, когато става въпрос за богатството на баща му, Нетното състояние на Joes Daemen се оценява на -15 милиона USD към 2021 г. (приблизително)

Факти

  • Оливър е любител на пътешествията, който често публикува снимки от своите пътувания в профила си в Instagram.
  • Той не разкрива нищо за личния си живот или приятелката си.
  • На ваканция той обича да кара сърф и да се гмурка.
  • Според неговите източници той е необвързан (към юли 2021 г.).
  • През юли 2020 г. Оливър Деймън премина шофьорския си изпит и получи шофьорска книжка.
  • Оливър обича да прекарва времето си с приятелите си.
  • Daemen направи първата си публикация в Instagram на 21 август 2014 г.

Популярни Публикации