Кой е Коул Хамелс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Коул Хамелс е професионален бейзболен питчър, който играе за Лос Анджелис Доджърс. Освен това Коул Хамелс е бейзболен питчър от Мейджър Лийг за Атланта Брейвс (MLB).

Бързи факти

Пълно име: Коул Хамелс
Дата на раждане: 27 декември 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: бейзболен играч
Държава: Америка
казвайки: Забавно е да си човекът, който всички гледат. Продължавах да вярвам, че ако вкарам ининга си, то ще дойде. Просто продължих да вярвам. Когато излезеш на могилата и си уверен в тялото си, чувстваш, че можеш да направиш всичко. Когато ловецът хвърли крива топка, аз си казвам: „Добре, определено мога да го направя.“ Ако пропусна с нея, все още съм готов да я хвърля отново.
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 31 октомври 2006 г
Съпруга Хайди Стробел
Нетна стойност 70 милиона долара
Заплата 22,5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата черен
Родно място Сан Диего, Калифорния,
Националност американски
Етническа принадлежност холандски
образование Гимназия Ранчо Бернардо
баща Гари Хемълс
Майка Аманда Хамелс
Братя и сестри Мичъл Хамелс и Джилиан Хамелс
деца Макензи, Рийв, Бракстън и Калеб

Коул Хамелс Wiki

Колбърт Майкъл Хамелс , по-известен със сценичното си име Коул Хамелс, е роден в Сан Диего, Калифорния, на 27 декември 1983 г. Той е на 38 години и в момента е гражданин на САЩ. Освен това той е роден под знака на Козирог и е от холандски произход. По отношение на неговото родителство той е роден на Гари Хамелс (баща) и Аманда Хамелс (майка) (майка). Мичъл Хамелс и Джилиан Хамелс са двамата му по-малки братя и сестри.

По отношение на образованието си, той посещава средно училище Meadowbrook, преди да се запише в гимназия Rancho Bernardo. По време на студентските си години той започва да прави крачки в бейзбола. В драфта на Мейджър лийг бейзбол през 2002 г. той беше избран от Филаделфия Филис.Височина и тегло на Коул Хамелс

Той е висок 6 фута 3 инча и тежи приблизително 93 килограма и има атлетично тяло. Освен това Коул има черна коса и сини очи.

Професионален живот

Колбърт дебютира във Висшата лига през 2003 г. като питчър за Lakewood BlueClaws от Малката лига. По-късно той е повишен в клас A-Advanced. Той нямаше много късмет през следващите два сезона. Поради контузия в лакътя той пропусна по-голямата част от сезон 2004. Той си счупи ръката при баровско сбиване още преди началото на сезона на следващата година.

През лятото той беше повишен в отбора на АА, но поради спазми в гърба не можа да играе до края на сезона. Той беше повишен в клас AAA на Международната лига през 2006 г. В 35 мача, изиграни в по-ниските лиги, той имаше рекорд 14–4 с 273 удара. След това Филаделфия Филис го издигна до висшата лига. Той беше отстранен за сезон 2012, след като умишлено удари Брайс Харпър по време на игра и го призна.

  Коул Хамелс

Коул Хамелс

Коул Хамелс Нетна стойност

Освен това, се съобщава, че нетната му стойност е около 70 милиона долара , с годишна заплата от ,5 милиона. Той също така разпределя част от приходите си на благотворителни организации и организации.

Съпруга на Cole Hamels, брак

Коул Хамелс е съпруг и баща. Той се ожени за Хайди Стробел, която също беше състезател в шестия сезон на Survivor, на 31 октомври 2006 г. Бракстън, Калеб, Рийв и Макензи са имената на четирите деца на двойката.

Те също така създадоха фондация през 2009 г., наречена „The Hamels Foundation“. Camp Barnabas, историческо място, получи къща от 3 квадратни фута от двойката 000 кв.м.

Популярни Публикации