Gambit на Marvel Cinematic Universe беше отменен

Франчайзът X-Men претърпя множество кинематографични адаптации, включително отделни функции като The Wolverine и Logan, но Gambit на MU може никога да не види бял свят. Спин-офът на героя от X-Men беше отменен, оставяйки актьора Чанинг Тейтъм разстроен, тъй като той трябваше да го играе. Нека анализираме и разберем причината за отмяната и нейното влияние върху страстта на Тейтъм към Marvel.

Каква беше причината за отмяната на Gambit на MCU?

Gambit, филм от Marvel Cinematic Universe, който трябва да бъде пуснат през октомври 2016 г., беше отменен поради решението на Disney да прекрати спинофа на X-Men. Отделянето се превърна в бизнес жертва в резултат на сливането на Disney с Fox и беше отменено през 2019 г. Чанинг Тейтъм, който трябваше да изиграе ролята, работи по картината в продължение на четири години с продуцентския партньор Рийд Каролин. Филмът беше планиран да бъде гаден, подобно на филма на Райън Рейнолдс за Дедпул.

Каролин твърди, че:Искахме да продуцираме романтичен комедиен филм за супергерой. Да накараш една връзка да работи е единственото нещо, което е по-трудно от спасяването на планетата, според теорията. Disney току-що бяха придобили франчайза „X-Men“ от Fox. Вярвам, че X-Men трябваше да бъде преработен от самото начало.

 Гамбит

Страданието на Чанинг Тейтъм от отмяната

Чанинг Тейтъм, който беше избран за ролята на Гамбит, наскоро говори за болката си от отхвърляне. Той беше толкова обиден, че оттогава бойкотира филмите на Marvel за Отмъстителите.

Тейтъм разкри в интервю за Variety:

Бях наистина съсипан, когато изчезна. Машината ми Marvel беше изключена. Нямах възможност да гледам нито един от филмите. Това беше любимият ми герой. Просто беше твърде депресиращо. Изглеждаше, че бях загубил приятел, тъй като бях толкова нетърпелив да го играя.

Разколът между желанията на Тейтъм и Каролин и намеренията на студиото също доведе до отмяната на отделянето. Компанията не искаше двамата да режисират картината, тъй като нямаха предишен опит с подобни проекти. Спин-офът беше замислен да не е свързан с по-голямата филмова вселена на X-Men и Тейтъм се беше влюбил в сценария на Каролин, особено в неговия уникален стил. Той разкри:

В описанието си той би бил описан като цветен. Не бих, защото той беше най-великият човек, когото съм срещала. Той беше способен на всичко. Повечето тоалети на супергероите са функционални. Батман има своя колан. „Не, това лайно просто лети, човече!“ каза Гамбит. Миналата година това лайно се разхождаше по пистата в Париж. Той просто носи най-готините неща, защото харесва модата.

Gambit, известен още като Remy Etienne LeBeau, е супергерой на Marvel Comics, известен най-вече с принадлежността си към X-Men. Майк Колинс нарисува героя, който е разработен от писателя Крис Клермонт, художника Джим Лий и писателя Крис Клермонт. През 1990 г. той дебютира в The Uncanny X-Men Annual #14 и The Uncanny X-Men #266.

Главният герой е мутант с капацитета да генерира, контролира и манипулира ментално чиста кинетична енергия по свой вкус. Той също има богат опит и опит в хвърлянето на карти, ръкопашния бой и използването на дълга тояга. Виждан е да зарежда карти за игра и други неща с кинетична енергия, за да ги използва като експлозивни ракети. Преди проекта на Тейтъм, той беше видян в X-Men Origins: Wolverine, изигран от Тейлър Кич.

Популярни Публикации