Laura McCulloch- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Лора Маккълох е актриса, певица и модел от австралийски произход. Тя е добре известна с ролите си в няколко късометражни филма и телевизионни програми. Тя работи във филмовата индустрия в Съединените щати, но не и в Австралия. Тя прекара последните няколко години в Америка със семейството си.

Бързи факти

Пълно истинско име Лора Маккълох
Възраст (към 2022 г.) на 37 години
Популярни за Арестуван от полицията на 12 август 2022 г
Дата на раждане 11 май 1985 г
образование Завършвам
Професия Певица и актриса
Училище Частно училище
Сегашен адрес Санта Моника
Място на раждане Австралия
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 850 хиляди долара
Националност австралиец
Етническа принадлежност австралиец
Езици Английски
Зодия Телец
Религия Кристиян
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 61 кг

Laura McCulloch Възраст и ранен живот

Лора Маккълох беше роден на 11 май 1985 г . Тя израства във Виктория, Австралия, до 2012 г. Тя прекарва шест месеца в Обединеното кралство през 2012 г., посещавайки градове като Лондон и Нортхемптън, наред с други. В крайна сметка тя посети Съединените щати през 2013 г. и избра да се премести там за постоянно.

Въпреки това, тя се завърна в родното си място Виктория за няколко месеца през 2016 г. Освен това, тя не споменава училищния си произход другаде в личните си сметки. Тя беше само на 27 години, когато посети Обединеното кралство през 2012 г. Това означава, че е завършила основното и средното си образование, както и университетското си обучение в Австралия.Височина и тегло на Лора Маккълох

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лора Маккълох е висока 5 фута 3 инча и тежи около 61 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.

  Лора Маккълох

Нетната стойност на Лора Маккълох

Колко е нетната стойност на Лора Маккълох? Нетната стойност на Laura McCulloch се оценява на 0k USD. Тя печели много пари чрез своите сценични изяви, телевизионни сериали и филмови начинания. Тя току-що плати неустойка в размер на 25 хиляди долара, след като беше задържана от полицията. Тя е била до дестинации като Бермудския триъгълник, Лондон, Портланд и много други със собствени пари.

кариера

Според страницата на Laura McCulloch в IMDb, тя е работила като актьор във филма The Nutcracker от 2009 г., излязъл в световен мащаб. След това тя играе Евелин в късометражния филм Черната овца. След 2010 г. Лора продължава да работи като модел за модно списание, поддържа и бурен семеен живот. И сега, в началото на 2022 г., тя току-що завърши снимките на късометражния филм Covid Support Group. В момента тя работи на снимачната площадка на телевизионното шоу Millie & Maddie от август 2022 г. Тя играе Джоузи в този телевизионен сериал. Това телевизионно шоу все още е насрочено за излъчване на няколко станции.

Лора преди това е работила като певица, глас зад кадър, писател и продуцент в Ню Йорк, което допринася за нейната кариера. Тя ще бъде видяна в американска сценична адаптация на A Tale of Two Cities в университета Боб Джоунс в Южна Каролина през юни 2021 г. В тази театрална постановка тя изигра мадам Льо Фарж.

Laura McCulloch Съпруг и брак

Кой е съпругът на Лора Маккълох? Както беше посочено по-рано, Лора Маккълох отиде да види човек, когото срещна онлайн на 12 август 2022 г., когато изчезна. Това означава, че Лора сега живее живота си сама. Въпреки това, според нейния Facebook, тя е била омъжена преди това. Тя разкри имената на трите си деца Лив, Зен и Суки. Двете й деца са Лив и Суки.

Много интимни снимки на Лора МакКълок с бившия й партньор Алекс Гейтс са достъпни на страницата й във Facebook. Въпреки това Лора не е споделяла снимката си с Алекс от 2018 г. Предполагаме, че са се разделили през 2018 г. Освен това страницата на Алекс във Facebook го описва като музикант от Портланд, Орегон.

Популярни Публикации