Deepa Thomas- Биография, възраст, Wiki, кариера, нетна стойност, височина, гадже

Дийпа Томас е добре позната малаяламска филмова актриса от Индия. Тя направи своя актьорски дебют през 2019 г. и е по пътя към звездата само от три години.

Бързи факти

Пълно истинско име Дийпа Томас
Псевдоним Дийпа
Популярни за за работа в южноиндийски филми и телевизионни сериали
език английски, хинди, малаялам
Име на училище Англо-индийско висше средно училище за момичета „Св. Джоузеф“ в Кожикоде
2. Висше средно училище Савио, Девагири.
образование Дипломирана медицинска сестра
Алма матер Болница Calicut’s Baby Memorial
Професия Актриса и модел
Националност индийски
каста южноиндийски
Нетна стойност 2 крори INR
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Дата на раждане 22 ноември 1996 г
Място на раждане Каликут, Керала
Сегашен адрес Каликут, Керала
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг
В лири: 123 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Дийпа Томас

Дийпа Томас беше роден на 22 ноември 1996 г , в Каликът, Керала. Тя все още живее в тази къща със семейството си. Дийпа Томас каза в интервю, че е завършила образованието си първо в англо-индийското средно училище за момичета Сейнт Джоузеф в Кожикоде и след това във висшето средно училище Савио в Девагири, докато живее там със семейството си. Г-ца Томас получава бакалавърската си степен по медицинска сестра от болницата Baby Memorial в Каликът.

Височина и тегло на Дийпа Томас

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дийпа Томас е висока 5 фута 6 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Дийпа Томас

Нетната стойност на Дийпа Томас

Колко е нетната стойност на Deepa Thomas? Дийпа е добре компенсирана за работата си като актьор и модел. Тя увеличи заряда си след 2021 г. и сега генерира повече пари от преди. Приблизителната й нетна стойност към октомври 2022 г. е близо 2 крори INR.

кариера

Дийпа участва в конкурса за красота Мис Милениум, представен от Федералната банка и Манорама, Алукас, след като спечели конкурса за красота на колежа. Тя стигна до финалния кръг на Мис Милениум. След това Дийпа е коронясана за подгласничка на Мис Южна Индия. След това й бяха дадени няколко шанса да работи като модел в женско списание, модни снимки и рекламни реклами. Преди това е работила с компании като Bhima, Wonderla, Preity Silks, Alukas и други.

След това, през 2019 г., Deepa направи своя актьорски дебют в онлайн сериала Virus, играейки героя на House Surgeon. След появата му в телевизионния мини-сериал Rock Paper Scissors. Тя играеше ролята на Шрада в тази поредица в продължение на две години, до 2021 г. Дийпа направи своя филмов дебют през 2021 г. с филма #Home, в който изигра героя на малко момиченце на име Прия.

Дийпа Томас Гадже и срещи

С кого се среща Дийпа Томас? Няма достъпна информация за любовния живот на Deepa, който тя може да е следвала преди или в момента. Тя никога не е споделяла снимката си с познат мъж, който изглежда неин приятел или съпруг. Според нашето разследване Дийпа Томас е блажено неомъжена и работи върху работата си като актьор.

Популярни Публикации