Певицата от Big Time Rush Кендъл Шмид се сгоди за Мика фон Туркович

Кендъл Шмид в момента е сгоден за Мика фон Туркович, негова приятелка. На 29 юни Шмид предлага брак на Туркович. Предложението се състоя в Radio City Music Hall и членовете на Big Time Rush Логан Хендерсън, Карлос ПенаВега и Джеймс Маслоу присъстваха. Това е и мястото, където двойката се среща за първи път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kendall Schmidt (@kendallschmidt)

Всичко за годеницата на Кендъл Шмид

Мика фон Туркович е писател, според интернет източници. Тя е родена и израснала във Върмонт и сега живее в Лос Анджелис. Когато беше по-млада, тя прекарваше голяма част от времето си в писане на кратки истории за нейния измислен кон Мисти и несъществуващото животинско убежище на нейното семейство. Тя искаше да разказва истории чрез представления, докато беше на двадесет години, но лошите аспекти на развлекателния бизнес я тласнаха да се върне към писането. Тя е родена на 23 юли 1991 г. и е активна и в Instagram, където има около 57 000 последователи под псевдонима Мика Чу. Повече информация за нейното семейство, работа и образователна история все още не е известна. Кендъл Шмид

Връзката на Кендъл Шмид и Мика фон Туркович

Мика фон Туркович и Кендъл Шмид първоначално се срещнаха по време на представление на Big Time Rush през 2012 г. По това време Туркович работеше като бавачка. С течение на времето бъдещата двойка станаха отлични приятели. Шмид и Туркович започнаха да се срещат през март 2015 г., а за рождените й дни през юли 2016 г. и 2017 г. Шмид й отдаде почит. След това той сподели снимка на Туркович, седнал в скута му по време на фестивала BottleRock през 2018 г. в Калифорния. Същата година, по случай рождения ден на Туркович, той пише:

Днес е рожден ден на този прекрасен човек. Всеки опит да опиша как @mica chu повлия на живота ми би бил подценяване. Беше удоволствие да прекарвам време с нея, докато дните минават. Възхищавам се на нейната гледна точка. Нейната истинска мисия е да направи значителна промяна в света и знам, че тя ще постигне точно това. Тя ме мотивира да бъда най-добрият човек, който мога да бъда. В резултат на това се опитвам да бъда всичко, което тя заслужава.

 Кендъл Шмид

Шмид продължава да споделя любимите си спомени с Туркович, включително почивки на къмпинг, споделяне на място с нея по време на карантината на пандемията от Covid-19, почести за Свети Валентин и др. Kendall Schmidt е най-известен с ролята си на Kendall Knight в Big Time Rush, музикална комедия на Nickelodeon. Той се появява в телевизионни програми като ER, Phil of the Future, Ghost Whisperer, School of Rock и други. В момента е член на момчешката група Big Time Rush, която изпълнява мейнстрийм песни. Honey, най-новата им песен, беше пусната на 30 юни 2022 г.

Популярни Публикации