Питър Маккинън- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Питър Маккинън е YouTube звезда, фотограф и оператор от Канада. Питър Маккинън е добре известен със своя едноименен канал в YouTube, където публикува съвети и уроци по фотография. Научете повече за нетната стойност на Питър Маккинън, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Питър Маккинън
Дата на раждане: 28 октомври 1985 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: фотограф
Държава: Торонто, Канада
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Джанис
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Родно място Торонто, Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност бяло
Религия Кристиян
Facebook Питър Маккинън във Facebook
Twitter Питър Маккинън в Twitter
Youtube Питър Маккинън Youtube
Instagram Питър Маккинън Instagram
IMDB Питър Маккинън IMDB

Възраст и ранен живот на Питър Маккинън

Питър Маккинън е роден в понеделник, 28 октомври 1985 г., в Торонто, Канада. В момента е на 35 години. Освен това неговата зодия е Скорпион. той е от бял етнос и следва християнството. Питър не разкри много за членовете на семейството си.

Баща му работеше във фирма, а майка му е майка, която си стои вкъщи, според източници. Академичното състояние на Петър също не е известно. Петър, от друга страна, е добре образован и е завършил образованието си. Завършил е дипломен курс по фотография и операторско майсторство.Височина и тегло на Питър Маккинън

Колко висок е Питър Маккинън? Питър Маккинън е много привлекателен мъж с очарователна личност. Питър е висок 6 фута 2 инча (1,88 м / 188 см). Той също тежи около 80 кг (176,37 фунта). Питър има красиви лешникови очи и руса коса. Освен това има множество татуировки по тялото си. За съжаление мерките на тялото му и размерът на обувките са неизвестни.

  Питър Маккинън

Височината на Питър Маккинън (Източник: Instagram)

Професионален живот на Питър Маккинън

По отношение на професионалния живот Питър Маккинън е фотограф, който е добре известен със споделянето на съвети и уроци по фотография на своя уебсайт. На 15 февруари 2010 г. стартира собствен канал в YouTube. По-късно той сподели първия си видеоклип, Photoshoot for CYRIL. Оттогава той качва различни видеоклипове в канала си в YouTube.

Питър придоби популярност, след като публикува видеоклипа The Plaid Chair Series в YouTube. Освен това той е представен в списание Magic Magazine и Photography Magazine. Видео, озаглавено 8 камерни хакове за 90 секунди, получи повече гледания. В резултат на това той издаде своето DVD Lock Stock & Riot.

Нетната стойност на Питър Маккинън 2022 г

Колко богат е Питър Маккинън? Питър Маккинън е добре познат и известен фотограф, който е натрупал милиони последователи в акаунтите си в социалните мрежи. Неговият основен източник на печалби е чрез видеоклиповете, които публикува в канала си в YouTube. Към 2022 г. нетното състояние на Питър се оценява на 2 милиона долара.

Съпруга и брак на Питър Маккинън

Коя е съпругата на Питър Маккинън? Джанис Маккинън е съпругата на Питър Маккинън. Двамата се ожениха през 2010 г. Питър пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Освен това той не е разкрил много за съпругата си. Няма информация къде са се запознали или как са се срещали. В момента обаче те живеят щастлив живот.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джак Бартолоу, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации