Кой е Кеби Дън? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, филми

Кеби Дън е знаменитата съпруга на Майкъл Рапапорт, популярен актьор и комик. Кебе е американска актриса, участвала в някои филми и телевизионни сериали. Статутът й на знаменитост произтича от появата й през 2012 г. в телевизионния сериал „In Session with Jonathan Pessin“.

Бързи факти

Пълно име Кеби Дън
Професия американска актриса
Популярни за Съпруга на американския актьор Майкъл Рапапорт
Възраст (Както през 2022 г.) 40-50 години
Тегло Прибл. 63 кг
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) 12 милиона долара
Съпруг Майкъл Рапапорт

Kebe Dunn Wiki

Рождената дата и мястото на раждане на Kebe Dunn не са публично известни. Според някои сметки тя може да е в средата на 50-те. Нямаме информация за нейното семейство; тя не е идентифицирала публично родителите си.

Дън е висок пет фута и седем инча и тежи приблизително 63 килограма. Завършила е средно и висше образование в Съединените американски щати. Името на институцията, в която е учила, не се разкрива.Връзката на Кебе Дън и Майкъл Рапапорт

Майкъл Рапапорт , съпругата на Кебе, я разпознава. Двамата започнаха да се срещат през 2007 г. Двойката размени брачни обети през 2016 г., след като се срещаха няколко години.

Майкъл Рапапорт, нейният съпруг, преди това беше женен за Никол Бийти, писател и продуцент. Кебе обаче никога не е имал връзка. До днес двойката е без деца (2021 г.).

 Кеби Дън

Кеби Дън

Нетната стойност на Кебе Дън

Въпреки ограничените й филмови и телевизионни изяви, Дън е натрупал нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. То обаче е неточно.

Любопитни факти

  • Кебе е втората съпруга на Майкъл Рапапорт.
  • Кебе започва да се среща с Майкъл през 2007 г. и се жени през 2016 г.
  • Дебютира в пълнометражния филм във филма „Любов под наем“.
  • Отдавна не се е появявала по телевизията.

Популярни Публикации