LPShannah - възраст, нетно състояние, височина, гадже, кариера, етническа принадлежност

LPShannah е популярна личност в социалните медии в Швеция. LPShannah е основно създател на съдържание в YouTube. Преди това тя е била активна и в двата си канала, LPShannah и Hannah’s Haven, но в момента е активна само в последния. Разгледайте повече за нетната стойност на LPShannah, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, височината и Instagram

LPShannah Възраст и националност

LPShannah е роден на 05 ноември 1997 г.; Тя е на 24 години. Нейното родно място е Херлюнга, Швеция, а зодията й е Скорпион. Хана Хъдсън е истинското име на LPShannah. Що се отнася до семейството й, тя има брат. Освен това няма информация за нейните родители или други членове на семейството. Тя е отгледана в християнски дом и започва да учи медии и филми в гимназията.

Височина и тегло на LPShannah

Няма потвърдена информация за измерванията на тялото на LPShannah, като нейната височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. LPShannah, от друга страна, има руса коса и лешникови очи.Бързи факти

Пълно име: Хана Хъдсън
Дата на раждане: 05 ноември 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, личност в социалните медии
Държава: Швеция
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Херлунга
Националност шведски
Религия християнството
Братя и сестри Един брат
Twitter Туитър на Хана Хъдсън
Youtube Хана Хъдсън Youtube
Instagram Instagram на Хана Хъдсън
Лична мрежа Лична мрежа на Хана Хъдсън

LPShannah Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на LPShannah? Като личност в социалните медии и Youtuber, тя може да спечели част от приходите си от реклами. Според някои надеждни източници, Нетното състояние на LPShannah е 0k към октомври 2022 г.

  LPShannah нетна стойност

LPShannah

LPShannah Кариера и професионален живот

По отношение на професията LPShannah работи като личност в социалните медии. Тя е известна както с истинското си име Хана, така и с интернет псевдонима си LPShannah. Тя е шведска уеб личност, която е добре известна със своите онлайн видеоклипове, включващи герои от Littlest Pet Shop. По същия начин LPShannah е член на екипа на @kikki.K Planner Insider и е допринесъл за създаването на първия B6 планер на марката.

По подобен начин LPShannah започва да събира LPS по време на коледния сезон на 2008 г. и стартира канала си в YouTube през 2010 г. Костенурката Били и Котката Дестини са два от любимите й герои в LPS. Тези герои често се появяват в нейните LPS видеоклипове.

Освен това LPShannah има над 500 000 абонати в YouTube. Един от нейните най-популярни видеоклипове, SPooDIE на д-р Томсън, има над 3 милиона гледания. LPShannah също е работила по канала Awesome Possum Productions с колегата LPS YouTuber ElizaLPS.

LPShannah Гадже и срещи

Кой е гаджето на LPShannah? LPShannah не е разкрила много за статуса на връзката или аферите си. Няма информация и за предишните й афери. Въпреки това в момента тя може да е по-загрижена за напредъка в кариерата си в социалните медии, отколкото за връзки и афери. Тя също така поддържа чист публичен профил без противоречия, скандали и слухове.

Популярни Публикации