Ylona Garcia- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Илона Гарсия е филипински певец и автор на песни, телевизионна личност и влиятелен човек в социалните медии. Заради появата си в първата половина на втория конкретен сезон на ABS-риалити шоуто на CBN Pinoy Big Brother през 2015 г., Ylona Garcia стана международна звезда.

Бързи факти

Пълно име: Илона Гарсия
Дата на раждане: 28 февруари 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Музикален изпълнител, актриса, певица,
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Сидни
Националност Филипинско-австралийски
баща Питър Гарсия
Майка Каридад Навале-Гарсия
Братя и сестри (пет)

Биография на Илона Гарсия

Илона Гарсия е 19-годишен модел. Тя е родена в Сидни, Австралия, на 28 февруари 2002 г. Името й е Илона Джейд Гарсия и е родена под зодиакалния знак Риби. Родителите на Илона са нейният баща Питър Гарсия и майка Каридад Навале-Гарсия. Родителите й са медицински специалисти, които живеят в Австралия. По същия начин тя е израснала с пет братя и сестри, чиито имена са неизвестни. Освен това тя има двойно гражданство на Филипините и Австралия и нейната етническа принадлежност не е сигурна.

Беше посещавала колеж Angelicum според образованието си. Освен това, тя не е започнала основните и второстепенните си предмети, нито е споменала нещо за необикновените си училищни преживявания.  Възраст на Илона Гарсия

Илона Гарсия

Височина и тегло

Илона е привлекателна млада дама. Тя имаше голяма усмивка на лицето си. Що се отнася до измерванията на тялото й, тя е висока 5 фута 3 инча и тежи неразкрита сума. Освен това косата и очите й са черни.

кариера

На Илона Гарсия професионалната й кариера започва, когато се явява на прослушване за позицията на съквартирант за първата част от втория конкретен сезон на телевизионния сериал на ABS-reality CBN „Pinoy Big Brother“ в родната си страна.

Нейната увереност и откровени изказвания без усилие спечелиха съдиите с нейното пеене, актьорска игра и танци. След това, на втория ден от състезанието, тя влезе в къщата и композира две оригинални песни, „Win the Fight“ и „Magmahal Muli.“ Тези песни най-накрая бяха пуснати в Spotify на 9 август 2015 г. като част от Extended Play „PBB 737“ (2015).

Тя също успя да премине през четири нощи на изгонване като номиниран съквартирант. С 19,84 процента от вота на публиката тя бе избрана за един от четиримата финалисти. В резултат на това тя напусна къщата скоро след завръщането си с други финалисти Франко Родригес, Джимбой Мартин и Бейли Мей през втората половина на сезона. Тя също завърши като първа подгласничка за сезона, докато Джимбой Мартин зае първо място. След това в романтичната комедия на Pinoy Big Brother „Trending: Love“ тя играе Софи Мендоса (2015).

Тя изигра Одри Оливър в комедийния телевизионен сериал на ABS-романтичния CBN „На крилете на любовта (2015-16) след „Pinoy Big Brother“. Тя също така е домакин на мюзикъла на ABS на CBN ASAP от 2015 г.

„Казвам се Илона Гарсия“, нейният дебютен студиен албум, беше публикуван от Star Records през 2016 г. След това, през 2018 г., тя участва в ролята на Тадхана Табайойонг в драматичния сериал на ABS-romance на CBN „Sana Dalawa ang Puso“.

Нетната стойност на Ylona Garcia

Нейната професия й е осигурила значителна част от парите. От друга страна, нетната й стойност все още не е определена към октомври 2022 г. Няма информация за нейните приходи или компенсация.

  Илона Гарсия нетна стойност

Илона Гарсия

Ylona Garcia Гадже, Запознанства

Тя в момента е необвързан. Тя не е във връзка. Илона изглежда се концентрира върху образованието и кариерата си в момента. Въпреки това тя е доволна и доволна от самотния си живот. Няма информация и за предишните й връзки. Личният й живот изглежда е строго пазена тайна.

Популярни Публикации