Кейлън Алън ще бъде представен като домакин на Snack On This!

Snack on This!, документален риалити сериал, ще дебютира по Cooking Channel на 19 октомври от 20:00 ч. ЕТ. Програмата ще покаже на зрителите как се произвеждат сладкиши зад кулисите. Той ще предостави на публиката представа за процеса на производство на любимите им лакомства. Кален Алън от Cakealikes на Discovery + ще поеме ролята на домакин. Популярният YouTuber има около 908 хиляди абонати и е харесван от мнозина.

Прессъобщение от Cooking Channel относно Snack on This! гласи:

Закусете това! пренася зрителите зад кулисите, за да видят как се приготвят любимите им деликатеси. Тази завладяваща поредица, водена от Кейлън Алън, изследва вътрешността на фабрики, произвеждащи любимите деликатеси на Америка, разкривайки истории за генезис и забележителни производствени постижения за марки, вариращи от Jelly Bellies до Coca Cola.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kalen Allen (@thekalenallen)

Елън Дедженеръс откри водещата на Snack on This! през 2018 г.

Кейлън Алън е многозадачен, който поддържа активност през целия ден. Учи журналистика в Нюйоркския университет и актьорско майсторство в престижното училище Джулиард. В момента живее в Ню Йорк, въпреки че е родом от Канзас. Дигиталният артист се появява в Raised By Ricki, подкаст, който разглежда поп културата от 90-те години, както и възприемането на културата от сегашното поколение. Рики Лейк и водещият на Snack on This! се появяват в подкаста.

 Кален Алън

Когато Елън Дедженеръс видя едно от неговите кулинарни видеоклипове Kalen Reacts, награденият актьор, продуцент, музикант и телевизионна личност стана вирусен през 2018 г. Той се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, където той и Елън обсъдиха своя опит. Кейлън Алън обсъди работата си, като каза, че първото видео, което е създал, е, когато е намерил хумористичен чип и е искал да заснеме видео в отговор за своите приятели.

Той заяви:

Затова вдигнах малкия си телефон и натиснах възпроизвеждане и запис. Преработих го. Направих го публично достояние. И тогава, когато си легнах тази вечер, имаше около 20 харесвания. На следващата сутрин се събудих и открих, че имам над 6000 последователи в Twitter.

Елън пусна друг от неговите филми с отговор за тълпата и го попита откъде се снабдява с толкова интересни ястия за преглед. Кален беше студент в университета в Тампа по време на гостуването си и работеше на пет работни места, за да се издържа. Той беше посланик на студентската марка на Amazon Prime, както и персонал на рецепцията на сградата, в която живееше. Работеше в маркетинговия екип за театралния и филмовия отдел на своя колеж и беше домакин на Temple Chat, програма за разговори в кампуса.

Водещият на Snack on This! определи себе си като традиционен домашен готвач, който не обича да добавя допълнителен вкус към храната си и заяви, че създава вкусен Peach Cobbler. Елън информира художника, че го смята за забавен и иска да работи с него, за да продуцира повече филми като този. Кейлън Алън е извървял дълъг път оттогава и е участвал в шоуто на Елън Дедженеръс много пъти. Той е участвал в няколко проекта по време на кариерата си и често приписва успеха си на Елън. Сега той ще води първото си предаване на Cooking Channel, Snack on This!, в което ще отведе зрителите зад кулисите, за да демонстрира как се приготвят любимите им закуски.

Популярни Публикации