Вътре в романтичния живот на Майкъл Шийн и неговата приятелка Анна Лундберг

Майкъл Шийн и приятелката му, Анна Лундберг , потвърдиха връзката си през май 2019 г. на премиерата на шоуто на Шийн в Amazon Prime, Good Omens. Шийн беше избран в комедийния сериал заедно с бившия колега от „Доктор Кой“ Дейвид Тенант. Актьорът се раздели с бившата си приятелка Айслинг Беа два месеца преди да се ожени за настоящата си приятелка Лундберг. За съжаление, конкретни подробности за това как Шийн се е запознал с Лундберг не са налични към момента на писане. След няколко месеца актьорът обяви в официалния си акаунт в Twitter през юли 2019 г., че двойката очаква дете. Два месеца по-късно се роди дъщеря им Лира.

Шийн използва социалните медии, за да изрази радостта си от раждането на бебето си, публикувайки дълги текстове за часа, деня и датата на раждане на бебето. Шийн каза, че Лира е родена на 23 септември 2019 г. в 8:41 сутринта в Уелс, според Шийн, с помощта на акушерки от болниците Сингълтън и Нийт Порт Талбот, за които той изрази благодарност в своя туит.

Нещо повече, Шийн благодари на всички за техните прекрасни поздравителни съобщения в последваща публикация, описвайки с хумор как е прекарал една прекрасна седмица със замъглени очи, изпълнена с любов, доброта и необикновена кака. Докато Лундберг беше първото й дете, Шийн беше второто й дете. Лили Мо Шийн е първото му дете от предишна връзка с актрисата Кейт Бекинсейл.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анна Лундберг (@anna_lundbergs)

За приятелката на Майкъл Шийн

Лундберг е швед от южния шведски град Хелсингборг. Тя е родена през 1994 г. и в момента е на двадесет и седем години. Лундберг посещава Лондонската академия за музикални и драматични изкуства с цел да стане актриса. Тя има достатъчен опит в театъра след участието си в „Отело“, „Пролетно пробуждане“, „Глория“. Интересното е, че Лундберг си сътрудничи с приятеля си Шийн във филма на BBC Staged in 2020. В същото време се смяташе, че тя живее с него в Ню Йорк след завършването на една година обучение в NY Academy Company през 2018/2019.

Личният живот на Майкъл Шийн

Първата публична връзка на Шийн беше с актрисата Кейт Бекинсейл, която приключи през 2003 г. Оттогава той излизаше с няколко известни имена, като бившата му приятелка Лорейн Стюарт беше първата след раздялата му с Бекинсейл. Шийн излизаше със Стюарт седем години, преди да премине към Сара Силвърман, с която прекара три години. След това актьорът имаше по-кратки участия с Кари Кийгън и Кейтлин Фицджералд. По-късно той се среща с Рейчъл Макадамс в продължение на три години, преди да се премести при Анастейжа Грифит. След раздялата си с Грифит, Шийн започва да се среща с Беа, стендъп комик, превърнал се в актриса. За първи път бяха забелязани заедно на публично място през май 2018 г., когато напуснаха наградите NHS Heroes, които бяха организирани от ITV и Mirror в Лондон.

  Майкъл Шийн

Майкъл Шийн с детето си

Според докладите Шийн се влюбил в Беа, докато работили заедно по драматичния сериал Quiz на ITV. Шоуто е вдъхновено от истинската история на кашлящия майор Чарлз Инграм, за когото се твърди, че е спечелил милион долара в „Кой иска да стане милионер“, като е изневерявал с помощта на жена си и съучастник.

Популярни Публикации