Madysyn Rose- Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже, националност, Instagram

Мадисин Роуз е дъщеря на Джак Вейл, шегаджия в YouTube. Madysyn Rose стана известна, след като баща й я засне как пее Naughty Boy и хита La La La на Sam Smith. Научете повече за нетната стойност на Madysyn Rose, възраст, биография, височина, гадже, националност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Мадисин Вейл
Дата на раждане: 15 декември 2001 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, певец
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина 5 фута 4 инча
Тегло N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Калифорния
Националност американски
баща Джак Вейл
Майка Шери Вейл
Братя и сестри Четирима (Джазмин, Джейк, Крис и Джаксън)
Twitter Madysyn Vale Twitter
Youtube Madysyn Vale Youtube
Instagram Madysyn Vale Instagram
Лична мрежа Лична мрежа Madysyn Vale
IMDB Madysyn Vale IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Madysyn Rose Възраст и ранен живот

Мадисин Роуз е 21-годишен. Тя е родена в Калифорния на 15 декември 2001 г. Нейният астрологичен знак е Стрелец. Тя е родена от родители Джак Вейл и Шери Вейл. Тя е израснала в Ориндж Каунти, Калифорния, с четиримата си братя Джазмин, Джейк, Крис и Джаксън. Освен това тя е участвала в състезания по конна езда като тийнейджър.

По същия начин тя е от американска националност, но нейната раса е несигурна. Тя всъщност не е записана в образованието. Професионалното й досие обаче все още не е разкрито.Височина и тегло на Madysyn Rose

Колко висок е Madysyn Rose? Madysyn Rose е висока 5'4″. По същия начин тя има тъмна естествена коса, която обикновено боядисва в бяло. Тя също има богата кафява кожа. Други данни, като тегло и телесни пропорции височина гърди-талия, не са известни.

  Мадисин Роуз

Madysyn Rose позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Madysyn Rose

Колко е нетната стойност на Madysyn Rose? Младата и креативна Мадисин Роуз изкара добре хляба си чрез работата си в YouTube. Приблизителната нетна стойност на Madysyn Rose е милион към октомври 2022 г.

Професионален живот и кариера

Що се отнася до личния живот на Madysyn Rose, тя стана известна, след като баща й я засне как изпълнява хитовата песен на Naughty Boy и Sam Smith La La La. На следващата година тя издаде първата си оригинална песен, Pretty on the Inside,. По-късно тя се появи в The Pop Game на Lifetime. Тя е музикант, текстописец и актьор. Освен това през януари 2014 г. тя започва да играе в телевизионния сериал на баща си HLN Jack Vale Offline. След това тя беше хвърлена в първия сезон на The Pop Game на Lifetime. Тя също изпя и публикува кавър на Girl on Fire на Алиша Кийс в YouTube. Що се отнася до баща й, той е американски комик с канал в YouTube, който включва тайни камери и шеги. Майка й, Шери Вейл, също участва в The Pop Game на Lifetime Television с нея.

На уебсайта тя също така публикува обложки на живо, видеоблогове и предизвикателства, актуализации за сътрудничество, видеоклипове зад кулисите и свои собствени музикални видеоклипове. Girlfriend – Madysyn (Original Single), FALL FOR YOU – Madysyn Rose – Music Video (ORIGINAL), Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow (A Star Is Born) Madysyn Rose Cover Ft. Тайлър Уорд и няколко други са сред нейните музикални видеоклипове. На 23 март 2015 г. тя качи видеоклип в канала си в YouTube, озаглавен Ghost (Ella Henderson) cover Madysyn Rose ft Johnny Orlando, който стана един от най-известните й качвания. Този видеоклип е гледан над 708 323 пъти.

Madysyn Rose Гадже и срещи

Кой е гаджето на Madysyn Rose? Изглежда, че е необвързана. Тя е твърде млада, за да се омъжи, а никой от тях няма деца. Освен това е заета с певческата си професия. По същия начин изглежда, че обича времето си с братята си въз основа на нейните съобщения в социалните медии. Освен това тя може да търси своята идеална половинка. Освен това няма налични подробности за миналите й връзки. Тя се пази сдържана и не се интересува от провокативни действия.

Също така, знайте за Corentin Huard Нетна стойност, възраст, биография, височина, приятелка

Популярни Публикации