Нуно Еспирито Санто- Нетна стойност, заплата, съпруга, кариера, възраст

Нуно Свети Дух е португалски футболен мениджър и бивш вратар. Наскоро той беше старши треньор на отбора от Висшата лига Тотнъм Хотспър.

Бързи факти

Пълно истинско име Нуно Свети Дух
Известно име Нуно
Дата на раждане 25 януари 1974 г
Възраст (към 2021 г.) 47 години.
Място на раждане Сао Томе, Принсипи, Централна Африка
Професия Футболен мениджър
Нетна стойност USD 1-10 милиона (приблизително).
Националност португалски
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 6 фута и 2 инча
Тегло (прибл.) 84 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
Съпруг Сандра

Нуно Еспирито Санто Възраст и ранен живот

Нуно е роден на 25 януари 1974 г , в So Tomé и Prncipe, африканска островна държава в Гвинейския залив, Централна Африка, близо до Екватора. Той е роден като кротък и тих младеж на родителите си, чиято самоличност е неизвестна. Въпреки това, когато порасна и участва в местните футболни събития в Сао Томе, той осъзна истинския си талант. Родителите на Нуно решават да напуснат Сао Томе, когато той е на около десет години. Семейството му е принудено да отиде в Португалия, за да подобри икономическото си положение.

Височина и тегло на Нуно Еспирито Санто

Нуно Еспирито Санто е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 84 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 28-30-28 инча. Нуно Свети Дух

Нуно Еспирито Санто (Източник: Google)

Нуно Еспирито Санто Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Нуно Еспирито Санто? Счита се, че нетната стойност или доходите на Нуно Еспирито Санто са между 1 милион и 10 милиона долара към 2022 г. Той е натрупал огромни пари в резултат на основната си професия като футболист.

кариера

  • Детската кариера на Нуно включва четири португалски младежки клуба от 1985 до 1992 г. Като малко дете той имаше силна амбиция да реализира мечтата си да стане професионален вратар.
  • Нуно изигра четири мача за четвъртия отбор на Португалия на Летните олимпийски игри през 1996 г. Той също така представляваше Б отбора на страната. Той беше без капачка, докато не беше повикан в основния отбор за UEFA Euro 2008, заменяйки контузения Куим.
  • Той получи четвъртата си награда Мениджър на месеца във Висшата лига през август 2021 г. Въпреки това той беше уволнен на 1 ноември 2021 г. след поредица от лоши представяния, в които Тотнъм загуби четири от шест мача във Висшата лига.

Съпруга и брак на Нуно Еспирито

Коя е съпругата на Нуно Еспирито Санто? Нуно вече се е оженил и е дал традиционните обети с жена на име Сандра. Датата или подробностите за празника им не са посочени никъде в интернет, но сладката двойка е заедно от почти десетилетие. Нуно и Сандра бяха ставали родители не веднъж, а три пъти. Сандра наистина роди две момичета и едно момче.

Популярни Публикации