Говори се, че Дрю Тагарт от The Chainsmokers се среща със Стела Бари

Андрю Дрю Тагарт от The Chainsmokers публикува въртележка в Instagram на 3 май 2022 г., привидно обявявайки пристигането на нова приятелка. В надписа музикантът нарече новата любима Стела. Поддръжниците му поздравиха новата двойка в секцията за коментари. Някои фенове я идентифицираха като новата приятелка на Тагарт, актрисата от OnlyFans Стела Бари. Бари, чийто оператор на TikTok е @bareystella, публикува видео с Тагарт. След това тя продължи към Instagram, където отиде с дръжката ana1princ3ss, за да публикува въртележка с художника.

Докато мнозинството от нейните почитатели я хвалеха, някои бяха озадачени и попитаха за оригиналния Дрю. Дрю, изглежда, също беше името на бившия любовник на Бари. Въпреки факта, че има нова връзка, Бари не е изтрила образите на предишния си любовник. Възрастната знаменитост беше видяна да се изляга в леглото с по-големия Дрю на снимка в Instagram на 31 март 2022 г. Нямам нужда някой да ни разбира, тъй като ние разбираме себе си, каза Бари в описанието.

Новата приятелка на Дрю Тагарт Стела Бари

Нетизените изтълкуваха погрешно новата приятелка на Тагарт и я наказаха, твърдейки, че не трябва да се среща с двама мъже едновременно. Но Бари сложи край на това, когато публикува видео в TikTok, в което каза, че никога не може да има двама гаджета. Няма информация за това как Тагарт и Бари са се срещнали или влюбили, но тя обсъди историята си в подкаста на Тана Монго, отменен с Тана Монго. Дрю Тагарт

Според описанието на епизода, Бари стана известна в OnlyFans, след като влезе в сексуална връзка с братовчед си. Всички знаеха, че тя и братовчед й са свързани поради техните TikToks и Instagram, следователно никога не са признавали открито връзката си, според Бари. Хана и Стела, видео, което тя и нейният братовчед току-що пуснаха, се казва Хана и Стела.

Видеото стана вирусно и оттогава тя се превърна в един от най-добрите изпълнители на OnlyFans, печелейки 0 000 всеки месец на сайта. Barey също е създал база от отдадени фенове в TikTok. За съжаление нейните акаунти непрекъснато се премахват, но това не я спира да създава нови, за да разпространява неподправени знания за секса и сексуалното здраве в приложението.

 Дрю Тагарт

Шантел Джефрис и Дрю Тагарт

Тагарт преди това се срещаше с DJ, модел и YouTube знаменитост Шантел Джефрис. Първоначално те бяха свързани през февруари 2020 г., след като бяха видени заедно на парти на Маями Супербоул. Нищо не беше потвърдено, но двойката продължи да се храни навън в Лос Анджелис и дори отиде на двойна среща с колегата на Тагарт от Chainsmokers Алекс Пал. И накрая, двойката направи връзката си публична в Instagram през юли 2020 г., като Джефрис качи снимки, на които се целува с Тагарт.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ceejay The Dj (@chanteljeffries)

След това двойката периодично споделяше изображения в социалните медии за значими събития като рождени дни. Изглеждаше, че всичко между тях върви добре, докато Us Weekly не обяви през април 2021 г., че двойката се е разделила след една година връзка. Според източник двойката се е разделила мирно преди месец и са останали приятели.

Популярни Публикации