Джей Ернандес - възраст, съпруга, височина, нетно състояние, националност

Джей Ернандес е американски актьор и моден модел, който работи в развлекателната индустрия от 1998 г. Той попада в тази сфера поради добрия си външен вид, който е забелязан от мениджър на таланти, който му предлага да продължи кариера като актьор. Този актьор започва своята актьорска кариера в телевизионни сериали, преди да премине към филми. Той е най-известен с ролята си на Чато Сантана, известен още като Ел Диабло, във филма „Отряд самоубийци'. Той също така е озвучаващ актьор, след като направи своя дебют през 2005 г. като героя Нуе в „Карас: Пророчеството'. за да играе във филми и телевизионни сериали, той е моден модел, който се е появявал в реклами и е подкрепял множество марки.

Бързи факти

Пълно име Хавиер Мануел Ернандес младши
Професия Актьор и моден модел
Рождена дата 20 февруари 1978 г
Родно място Монтебело, Калифорния, Съединени американски щати.
Име на родителите Хавиер Ернандес
Изис Малдонадо
Братя и сестри 3 – двама по-големи братя, една по-малка сестра
Нетна стойност 2021 г 4 милиона долара
Съпруг Даниела Дойчер (2006-настояще)
Височина 5 фута и 8½ инча (1,74 м/174 см)
Тегло 75 кг (165 фунта)

Кой е Джей Ернандес? Възраст и биография

Пълното име на Джей е Хавиер Мануел Ернандес младши и е роден на 20 февруари 1978 г. в Монтебело, Калифорния, САЩ. Хавиер Ернандес-старши, баща му, е механик, а Изис Малдонадо, майка му, е секретарка и счетоводителка. По същия начин той израства с двама по-големи братя, Майкъл и Габриел, и по-малка сестра, Амелия. Той също е на 43 години и е роден под знака на Риби.

Височина, тегло на Джей Ернандес

Джей Ернандес е от американска националност и испански етнос. Той е от мексикански произход . Освен това, той е висок 5 фута и 812 инча (1,74 м/174 см) и тежи приблизително 75 кг (165 фунта). Освен това той има среден тип тяло, тъмнокафяви очи и черна коса.Джей Ернандес (Източник: Instagram)

Джей Ернандес Образование

Що се отнася до образованието му, Джей Ернандес посещава Техническия институт Дон Боско в Розмид. След това се прехвърля в гимназията Шур на Монтебело за последната си година на обучение. По същия начин той завършва през 1996 г.

Социална медия

Джей Ернандес има 32,7 хиляди последователи в своя Twitter акаунт (@jay Hernandez).

С кого се среща Джей Ернандес? Връзка и дела

Що се отнася до любовния живот на Джей, той се срещна с бъдещата си съпруга Даниела Дойчер, когато бяха тийнейджъри. Те завързаха възела през 2006 г. Няма деца за тази двойка.

Как Джей Ернандес продължи кариерата си? Професионален живот

Джей Ернандес прави телевизионния си дебют като Антонио Лопес в сериала „Hang Time“ от 1998 г., в който играе до 2000 г. Той също се появява в „USA High“, „Undresses“ и „One World“, всички през 1999 г. Две години по-късно , той играе Сиско в „Американско семейство'. По подобен начин следващата му роля е на Карлос Грийн в „Шест степени' през 2006 г., която продължава до 2007 г. След това той се появява във филма от 2012 г. „Последна инстанция'. По същия начин през 2013 г. , той се появява в две телевизионни предавания, „Нашвил“ като Данте Ривас и „Призрачни момичета“ като агент Санчес. Той се появи в „Gang Related“ и „The Expanse“ през 2014 г. и 2015 г. През 2017 г. Джей се появи и в седмия сезон на „Scandal“.

Джей Ернандес участва в ролята на Кикичо в първия си филм „Living the Life“ през 2000 г. През 2001 г. той се появява във филмите „Crazy/Beautiful“ и „Joy Ride.“ През 2002 г. той играе Хоакин в „The Rookie“ и през 2004 г. той играе Брайън в три филма: „Стълба 49“, „Въртящ момент“ и „Петък вечерни светлини.“ По същия начин той играе титулярната роля в „Пътят на Карлито: Възход към властта“ през 2005 г. На следващата година той се появи в „Номад“, „Световен търговски център“ и „Карас: Пророчеството“, първата му озвучаваща роля. По същия начин през 2007 г. той се появява в три филма, а през 2008 г. се появява в четири.

През 2010 г. Джей се появи в екшън-трилър филма 'Takers', играейки детектив Еди Хатчър. По-късно, през 2012 г., той играе Джеймс в „LOL“, а през 2015 г. играе сержант в „Макс“. През 2016 г. той играе Чато Сантана / Ел Диабло във филм за супергерой, базиран на Suicide Squad на DC Comics. Освен това той придоби популярност в резултат на тази роля. Същата година той изигра Джеси Харкнес в „Лоши майки'. По същия начин той повтори ролята си на Джеси в „Коледата на лошите майки' през 2017 г. По същия начин, последната му филмова изява беше в „Играта на играчките 4“ през 2019 г., в който той изрази характер.

Джей Ернандес Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Джей Ернандес се оценява на 4 милиона долара към октомври 2022 г. Той е постигнал много в кариерата си. Той е професионален актьор от сегашната епоха,

Факти

  1. Той е известен с ролята си в Suicide Squad.
  2. Има трима братя и сестри.
  3. Той обича тако.

Популярни Публикации