Мадисън Чийтоу- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Височина, Instagram, Кариера

Мадисън Читоу е канадска актриса и модел. Мадисън Чийтоу изигра Джейд Вирани в седмия сезон на канадския телевизионен сериал Heartland (2007). Появява се във филми и по телевизията. Въпреки това тя стана известна, след като изигра главната героиня в Ruby Skye P.I. филм. Научете повече за Madison Cheeatow Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Мадисън Чийтоу
Дата на раждане 09 ноември 1993 г
Възраст 27 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 6
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Женски пол
Професия Телевизионна актриса
Държава Канада
Семейно положение женен
Съпруг Крис говори
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 0 000 - милион
Родно място Торонто
Националност канадски
баща Андрю Чийтоу
Майка Марго Льоблан
Братя и сестри Две (Аделаида и Ейдън)
деца един
Facebook Медисън Чийтоу във Facebook
Twitter Mad ison Cheeatow Twitter
Instagram Мадисън Чийтоу в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Madison Cheeatow
IMDB Мадисън Чийтоу IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Мадисън Чийтоу

М Адисън Чийтоу е на 27 години към 2021 г. Тя е родена в Торонто, Канада, на 9 ноември 1993 г. Andrew Cheeatow е името на баща й, а Margot LeBlanc е името на майка й. Тя израства с двамата си братя, Аделаида, нейната по-малка сестра, и Ейдън, нейният по-малък брат. По същия начин тя прекарва по-голямата част от младостта си в Канада. Тя също се интересуваше от училищни пиеси и местни мюзикъли. Тя е от канадска националност.

Височина и тегло на Мадисън Чийтоу

Колко висока е Мадисън Чийтоу? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Измерването на тялото й е 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Мадисън Чийтоу

Мадисън Чийтоу със съпруга си Източник: Instagram

Нетната стойност на Мадисън Чийтоу 2022 г

Колко е нетната стойност на Мадисън Чийтоу? На 27-годишна възраст тя постигна огромна популярност. Към 2022 г. нетното състояние на Мадисън Чийтоу се оценява на около 1 милион долара.

Професионален живот и кариера

Мадисън започва своето актьорско пътуване чрез няколко форми на драматични занимания, включително участие в няколко местни пиеси. Тя обаче също се стреми към по-голям професионален напредък.

Оттогава тя се появи в два риалити сериала. Сред двата телевизионни сериала, единият е канадска програма, наречена Heartland, в която тя играе героя на Джейд Верани. Тя също се появи в Ruby Skye P.I. : The Spam Scam (2010). Мадисън също се появява във филми като The Haunted Library (2012), Heartland (2007) и Slasher (2016). Мадисън също играе Дий в комедийния филм „Последните дни на Сади на Земята“. В момента тя може да се види в оригиналния сериал на CBC Hudson. освен това тя беше в късометражния филм The Last Christmas.

Медисън Чийтоу Съпруг и брак

Кой е гаджето на Мадисън Чийтоу? Мадисън Чийтоу се омъжи за дългогодишния си приятел Крис Споук. Нейният съпруг не е от телевизионната или филмовата индустрия. Работи в строителния сектор. Освен това той е основател на Housing Matters Toronto. Тя не е разкрила точната дата на годежа си. На 31 януари 2018 г. тя сподели моментна снимка от сватбата си.

Също така, знайте за Нетна стойност на Calvin Reef, биография, възраст, приятелка, височина

Популярни Публикации