Суга, близначката на Халси, получава поздрав за рождения ден от Халси

Рожденият ден на музиканта от BTS Suga започна легендарно с пожелание от не кой да е друг, а Халси. Легендарно е приятелството между мегапопулярния K-pop квартет и американската певица. Те се срещнаха за първи път на музикалните награди Billboard през 2017 г. BTS първоначално работиха с Halsey върху мелодията Boy with Luv.

С глобалния успех на песента връзката между членовете на BTS и вокалиста само се увеличи. Докато певицата Him and I се познава с всички членове на K-pop групата, тя има най-близки отношения с рожденика Suga, известен още като Min Yoon-gi.

 Халси пожелава на Шуга

Халси пожелава на ШугаSuga от BTS и Halsey си сътрудничиха по песен от албума на последния, „Manic“.

Тъй като е рожден ден на Yoon, 9 март на gi е специален ден за членовете на ARMY по целия свят. Halsey изглежда е била също толкова екстатична тази година.

Веднага след като часовникът удари 12 в Южна Корея, певицата публикува колаж от снимки в профила си в Instagram с надпис:

Честит рожден ден, близначе.

При по-внимателно проучване колажът изглежда включва прекрасен кадър на идола, държащ младежа на американската певица, и снимки на дуото заедно.

Много фенове също смятат, че използването на термина близнак е препратка към интервю, в което певицата на Colours заявява, че Suga допълва нейния манталитет и личност:

Те (визирайки други художници) наистина представят различни аспекти на моята психология и личност. Yoon-gi е много интроспективен и има проницателен поглед върху това къде сме и какво правим.

Привържениците на ARMY по целия свят бяха пощурели, след като тя публикува снимката. Много фенове на BTS бяха трогнати от решението на Halsey да изчака, докато в Южна Корея стане подходящо да изрази молбата си.

Мнозина смятат, че това не е първият път, когато BTS се свързват с младежите на певеца. Певецът беше тагнал предишното си изображение в Instagram, показващо K-pop суперзвездата Uncle Gang, което накара много фенове на BTS да повярват, че са срещнали Ender Ridley Aydin.

По-конкретно, приятелството между Юн-ги и Халси има дълга история. Феновете на двамата изпълнители често са виждали подаръци, изпращани един на друг. Като бутилка с лимитирана серия от дъвка Xylitol на Lotte с лицето на Suga.

Съвместната мелодия на дуото, Interlude на SUGA, се появява в музикалния албум на американския певец от 2020 г., Manic.

Популярни Публикации