Джоел Рич- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Джоел Рич е известен британски адвокат, адвокат, звезден партньор, медийна личност и бизнесдама от Лондон, Англия. Тази прекрасна жена е известна с това, че е съдружник в правната компания Schillings в Лондон. Освен това тя защити Джони Деп в делото му за клевета в Обединеното кралство срещу The Sun през 2020 г.

Бързи факти

Истинско име Джоел Рич.
Професия Адвокат, адвокат, звезден партньор, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 37 години.
Рождена дата 1985 г.
Родно място Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност £1,7 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Колегиално училище в Северен Лондон.
Университетът на Бирмингам.
Правно училище BPP.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Joelle Rich Възраст и ранен живот

Джоел Рич е известен адвокат. Тя е родена в Лондон и е израснала там. Джоел е родена през 1985 г. в Лондон, Англия, Обединеното кралство, според източници. Точната й дата на раждане не е известна. Възрастта на Джоел се оценява на приблизително 37 години според доклади (към 2022 г.).

Тя се придържа към християнската вяра. От страницата на Джоел в LinkedIn разбрахме, че тя е посещавала университетско училище в Северен Лондон. След това тя посещава университета в Бирмингам и получава диплома по право. Тя също така посещава BPP Law School, където завършва курс по правна практика, както и избираеми предмети по медии и развлечения, интелектуална собственост и търговия и частни придобивания. След това започва работа като професионален адвокат.Височина и тегло на Джоел Рич

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джоел Рич е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.

  Джоел Рич

Joelle Rich Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джоел Рич? Тя печели добре като професионален адвокат. Смята се, че нетната стойност на Джоел е £1,7 милиона. Според докладите тя прави £250 000 всяка година.

кариера

Джоел е квалифициран адвокат и адвокат. Джоел започва работа като стажант-адвокат в DLA Piper, след като завършва допълнителното си образование. По-късно, като професионален адвокат, тя се присъединява към същата фирма, DLA Piper. Тя беше там три години. След това Джоел става партньор в базираната в Лондон юридическа фирма Schillings. Тя е в Schillings от август 2011 г.

Джоел Рич Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джоел Рич? Джоел стана известна през септември 2022 г., когато името й беше свързано с известния актьор Джони Деп. Според сведенията тя е представлявала Джони в делото му за клевета в Обединеното кралство срещу The Sun през 2020 г. Според Page Six Деп се среща с един от адвокатите си, Джоел.

Преди това името на Деп се свързваше с неговия адвокат Камил Васкес. Що се отнася до Джоел, тя е омъжена дама. Според Daily Mail, Джоел се е омъжила преди това за Джонатан Рич. Нека ви информирам, че Джонатан също е собственик на бизнес. Според медийни източници Джоле и Джонатан са разведени и разделени. Тя и той също имат две деца. Имената на децата й обаче все още не са известни.

Популярни Публикации